Szórakozás

Eddig 47 kilót dobott le egy brit nő, de az igazán nagy trükkje az, hogy közben nem mondott le a gyorskajákról

da-kuk / Getty Images (illusztráció)
da-kuk / Getty Images (illusztráció)
„Továbbra is pizzát, tacót, hamburgert és sajtos melegszendvicset készítek – semmi sem tilos” – vallja a nagy átalakulás közepén álló Georgia Tulk.

Egy gyorskajákért rajongó angol nő megtalálta a módját annak, hogy hogyan fogyjon le anélkül, hogy lemondana a kedvenc fogásairól.

A Hampshire-ből származó 30 éves Georgia Tulk a New York Post beszámolója szerint korábban rendszeresen tért be az autójával egy-egy McDonald’s-ba vagy Starbucks-ba némi nasiért.

Olyannyira, hogy saját bevallása szerint egy időben 162 kilogrammot nyomott.

De amióta 2022 novemberében fogyókúrába kezdett, sikerült 47 kilótól megszabadulnia egy különleges módszerrel, aminek köszönhetően még a kedvenc gyorskajáiról sem kellett lemondania.

Ugyanis azt találta ki, hogy otthon fogja elkészíteni ezeket a fogásokat, méghozzá egészségesebb alapanyagokból.

Azóta 6 ruhaméretet dobott le, és több mint 17 ezer követőre tett szert az Instagramon, akikkel megosztja egészséges receptjeit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G E O R G I A 💚 (@georgiaskitchen_) által megosztott bejegyzés

A McDonald’s reggeli muffinjainak, a KFC csirkéjének és a kínai gyorséttermi ételnek egészséges változatát is el szoktam készíteni. Továbbra is pizzát, tacót, hamburgert és sajtos melegszendvicset készítek – semmi sem tilos. Csak a vajat vagy a sajtot alacsony zsírtartalmú változatra cserélem, és sovány húst használok

– mesélte a különleges fogyási módszeréről.

Bár a fotók alapján a receptjei hasonlóan ínycsiklandozók, mint a gyorséttermi változatok, az odafigyelés miatt jóval kevesebb kalóriát tartalmaznak – legyen szó dupla sajtburgerről, pizzáról vagy kínai currys csirkéről.

A saját receptjei szerinte ugyanolyan finomak, mint a gyorséttermi változatok, csak jóval kevesebb zsírral, cukorral és sóval készülnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G E O R G I A 💚 (@georgiaskitchen_) által megosztott bejegyzés


Georgia azt mondja, az életmódváltása előtt zugevő volt, akit rendszeresen piszkáltak a súlya miatt. Ami őt annyira zavarta, hogy egy dubaji repülőút alkalmával például több mint hét órán át nem mert elmenni mosdóba, mert szégyellt volna végigsétálni a folyosón. De volt olyan is, hogy nem tudta bekapcsolni a biztonsági övét egy másik repülőn.

És olyan is előfordult vele, hogy nem ülhetett fel egy hullámvasútra egy vidámparkban, mert ott sem tudták volna megfelelően rögzíteni.

A méretem miatt soha nem hordhattam szép, divatos ruhákat. Ha hívtak, folyton kifogásokat kerestem, hogy miért ne csatlakozzak. Például, amikor paintballozni hívtak, féltem, hogy még az overál se fog rám jönni. Elegem volt, és elhatároztam, hogy változtatok

– mesélte. 2022-ben aztán rájött, hogy változtatnia kell az étrendjén és az életmódján. Amellett, hogy az ételeit házi változatokra cserélte, elkezdett edzőterembe járni, és letöltött egy kalóriaszámláló alkalmazást is. Az élete alaposan átalakult, de nem kellett lemondania az ételek szeretetéről.

„Nem akartam ízetlen, unalmas ételeket enni a fogyás kedvéért. Imádtam a gyorskaját, mindent, ami rosszat tesz az embernek, ezért úgy döntöttem, hogy elkészítem a saját egészséges változataimat” – fogalmazott.

„Most már tényleg van önbizalmam, és a gondolkodásmódom is teljesen megváltozott. Még mindig a fogyás útján vagyok, de legalább most már élvezem a folyamatot” –vélekedett saját útjáról Georgia Tulk. Amiről egyébként azért beszél ilyen nyitottan, mert másoknak is szeretne példát mutatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik