Szórakozás

Rékasi Károly sérülése miatt távozott a Farm VIP-ből

TV2
TV2
Trombózis gyanúja állt fenn.

Rékasi Károlynak úgy bedagadt a lába a Farm VIP egyik játékát követően, hogy Gáspár Zsolti azonnal orvoshoz vitte. A falusi reality szerdai részében kiderült, hogy a 61 éves színésznek olyan súlyos a sérülése, hogy

bár ő nem akarta elhagyni a farmot, egészsége érdekében kénytelen volt visszalépni a játéktól.

Demcsák Zsuzsa utóbb elárulta a többieknek: fennállt a trombózis gyanúja, és ha továbbra is sérülten versenyzik a színész, akár el is veszíthette volna a lábát.

Rékasi a könnyeivel küszködött, mikor a hírt közölte csapattársaival.

Az van, hogy hazamegyek. Nem azért jöttem ide, hogy így keveredjek el innen. Ez a fránya hegyvidéki levegő hogy kikezdi az ember torkát. Vagy dombvidéki, bánat tudja…

– mondta.

Később kamerák előtt arról beszélt, nem szégyell sírni, mert az is emberi dolog.

Nem azért jöttem ide, hogy kudarccal távozzak. Nem az az ember vagyok, aki a nyakába ugrálok bárkinek, de annyira megkedveltem, és annyira nagyra becsülöm a csapatomat.

Ripli Zsuzsit hosszan méltatta búcsúzáskor, megköszönte neki, hogy találkoztak, és azt mondta, neki drukkol. Szavai könnyeket csaltak Ripli szemébe, de Laky Zsuzsinál is elszakadt a cérna.

Szabyesttel híresen rossz kapcsolata volt Rékasinak, távozása előtt azonban elnézést kért tőle, amiért nem tudta maradéktalanul elfogadni a látásmódját. Ezek után úgy nyilatkozott: nem változott az énekesről alkotott véleménye.

A véleményem ugyanaz marad róla, hogy egy nagy gyerek. Egy kicsikét káros és kóros, hogy 32 éves korára is gyerek maradt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik