Szórakozás

Farm VIP: Rékasi Károly megsérült, orvost kellett hívni hozzá

„Ezzel játszani nem lehet, meg kell néznie egy szakembernek” – mondta Gáspár Zsolti.

Rékasi Károly egészségi állapota miatt több játékot is a partvonalon állva nézett végig a Farm VIP-ben, a keddi részben azonban ő is beállt, hogy teljesítsen egy erőnléti feladatot, ami során egy kockát kellett a levegőben tartaniuk Laky Zsuzsival. A 61 éves színész végül a 16. perc környékén, sűrű bocsánatkérések közepette feladta a játékot.

A szerdai rész előzetese szerint nem úszta meg sérülés nélkül a feladatot: olyannyira bedagadt a bokája, hogy Gáspár Zsolti azonnal orvoshoz küldte.

Ez nagyon bedagadt! Most megdöbbentem, megmondom őszintén. Ezzel nem lehet játszani! Karcsi bátyám, nálunk itt a farmon kőkeményen be van betonozva a szabályba, hogyha valakinek bármi problémája van, azonnal el kell vinni szakemberhez. Ezzel játszani nem lehet, meg kell néznie egy szakembernek. Szólok is a többieknek

– mondta a műsorvezető a színésznek.

Egy másik előzetesen közzétett adásrészlet szerint a sárga csapat tagjai közül néhányan magukat hibáztatták Rékasi állapota miatt, és úgy érezték, nem lett volna szabad hagyniuk, hogy a színész részt vegyen a játékban.

Hadas Alfréd is orvosi segítségre szorult, miután napszúrást kapott:

Kapcsolódó
Hadas Alfréd napszúrás miatt összeesett a Farm VIP forgatásán
Orvosaitól úgy tudja, másfél-két óráig lehetett kiütve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik