Szórakozás

Molnár Áron Rácz Jenőről: Ő is baltafejű, lehet ütni, bírja, nem kell félteni

RTL
RTL
A színész Istenes Bencével is nagyon szeretne kesztyűzni egyszer, akár kamerák előtt, akár nélkülük.

Molnár Áron a Sztárbox férfi középsúly kategóriájának negyeddöntőjében kiütötte Frohner Fecót, majd a múlt vasárnapi elődöntőn Józan Lászlót győzte le a ringben. A színész az e heti döntőben Rácz Jenővel küzd majd meg.

Azt rtl.hu-nak adott interjújában Molnár elmondta, szerinte kőkemény lesz az összecsapás a séffel, akit méltó ellenfélnek tart a szuperdöntőben. Sajnálja, hogy az eddigi mérkőzései gyorsan véget értek, és reméli, Rácz Jenővel szemben nem így lesz, azt viszont nem tudja megjósolni, hogy végigmegy-e majd a négy menet.

Erősek vagyunk mind a ketten, gyorsak és szívósak. Ennek bármi lehet a kimenetele, lehet, hogy pontozásos győzelem lesz, lehet, hogy kiütéses, vagy több rászámolás lesz. Kemény küzdelemre számítok, de jóslatokba nem bocsátkoznék, mert nagyon sok összetevője van a döntőnek. Itt két igazán kemény és szívós harcos fog összecsapni, én tiszta szívemből nagyon várom ezt a küzdelmet

– fogalmazott a színész, aki azt is elárulta, az edzőivel kielemezték Rácz korábbi meccseit, és lemodellezik, hogy mi történhet, mire kell figyelni. Ezzel szemben úgy véli, a műsorban eddig semmit nem lehetett látni abból, amit ő tud.

Esetleg egy kis terelgetéstechnikát, meg azt, hogy támadólag tudok fellépni, de ez semmi, még egy kombinációm sem volt. Sok olyan dolog van bennem, amit december 10-én, a döntőn akarok megmutatni, hogy el tudjam hozni az övet. Amit sajnálok egy picit, hogy nagyon szerettem volna bokszolni minden ellenfelemmel, aki a kategóriámban volt. Jó lett volna körmérkőzés, amikor mindenki mindenkivel bunyózik. Istenes Bencével nagyon szeretnék egyszer kesztyűzni, akár kamerák előtt, akár nélkülük. Engem ez nagyon érdekelne, kíváncsi vagyok erre a történetre, remélem összejön. De az igazi küzdelmet a Sztárbox eleje óta Rácz Jenővel várom. Ő is a KSI-be járt régen, ahova most én is, tudom, hogy az edzői felkészültek. Fiatalabb nálam, de ő is baltafejű, akárcsak én: lehet ütni, bírja, nem kell félteni.

Nemrég Józan László is elárulta, megmérkőzne-e Istenessel:

Kapcsolódó
Sztárbox: Józan László elárulta, összecsapna-e Istenes Bencével a harmadik helyért
A legutóbbi adásban elhangzott, hogy mindketten bronzérmesek lettek a kategóriájukban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik