Szórakozás

Jamie Foxx a halálközeli élményéről: Láttam az alagutat, de nem láttam a fényt

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Először jelent meg nyilvános eseményen rejtélyes betegsége óta.

Jamie Foxx áprilisban került kórházba egy „orvosi vészhelyzet” miatt. Az eset részletei azóta sem ismertek, a színész azonban a napokban először jelent meg a nyilvánosság előtt egy díjátadón, ahol maga is a díjazottak között volt. Köszönőbeszédében, amit a Hollywood Reporter hozott le, rejtélyes betegségéről is szót ejtett.

Fél évvel ezelőtt ezt még nem tudtam volna megtenni, nem tudtam volna felsétálni a színpadra. És nem, nem egy klón vagyok. Tudom, hogy sokan azt mondják, klónoztak engem

– viccelődött a sztár, majd így folytatta:

Jó érzés itt lenni. Most már minden egyes percet megbecsülök. A legrosszabb ellenségemnek sem kívánom azt, amin keresztülmentem, mert nagyon kemény, amikor majdnem vége van, és látod az alagutat. Én láttam az alagutat, de nem láttam a fényt. Meleg volt abban az alagútban, és fogalmam sem volt, merre tartok. Arra gondoltam: a francba, jó helyre megyek?

Foxx ezután arról beszélt, a történtek után újfajta tiszteletet érez az élet és a művészete iránt. Mint mondta, a lábadozás alatt azzal múlatta az időt, hogy rengeteg filmet megnézett és sok-sok dalt meghallgatott. Ez idő alatt arra jött rá, hogy az embernek nem szabad feladnia a művészetét, mert bármikor véget érhet az élet.

Jamie Foxx legutóbb azért került be a hírekbe, mert szexuális zaklatással vádolták meg:

Kapcsolódó
Azzal vádolják Jamie Foxxot, hogy szexuálisan zaklatta rajongóját, miután az közös képet kért
A nő szerint az Oscar-díjas színész 2015-ben egy New York-i bárban traumatizálta őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik