Szórakozás

Istenes Bence: A cigányozás miben más, mint a buzizás a ringben?

rtl
rtl
Visszavágó nem lesz, ellenben a szópárbaj folytatódik.

Úgy látszik, véget nem érő szópárbajban folytatódik visszavágó helyett a Rácz JenőIstenes Bence összecsapás a Sztárbox után. A két celeb mérkőzésén pontozásos eredmény született a séf javára. Rácz Jenőről úgy nyilatkozott Istenes a meccset követően, hogy sportszerűtlen volt, „ordenáré kifejezéseket” használt a ringben. A séf viszont állítja: annyit mondott,

na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?

– utalt akkor arra, hogy a hét közepén Istenes közzétett egy fotót Instagramján, ahol rajongói biztató üzeneteit fűzte össze egy képre. Ebben rasszista kifejezések is helyet kaptak, ami után a séf csalódott volt.

Rácz Jenő a mai nap úgy nyilatkozott, neki már elege van abból, hogy Istenes visszavágóról beszél a meccsük után:

Ott volt a lehetőség, de hogyha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó ez megtörtént. Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát. Hagyjon már engem békén.

Eközben Istenes is megszólalt, őt még mindig a balul elsült Instagram-sztori foglalkoztatja, írja az nlc.hu.

„Még a szájalás sem érdekelt volna, ha három nappal ezelőtt nem csinál ugyan ilyen dologért egy óriás botrányt, és ki áll, hogy ilyet nem lehet csinálni, nem fér bele, gyűlöletkeltés, kirekesztés… Már bocsánat, a cigányozás miben más, mint a buzizás a ringben? Szerintem a kettő ugyanaz. Én adtam a kést a kezébe azzal, hogy ez az Instagram-sztori kikerült, igazából csak magamra haragudhatok. Amikor az az Instagram-sztori kikerült, aláírtam a halálos ítéletemet és ezen a meccsen én nem nyerhettem” – zárta szavait Istenes, aki a bírók döntését is megkérdőjelezte korábban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik