Szórakozás

Az eljegyzése előtti pillanatban jött rá, hogy megcsalja a párja

A kellemetlen jelenetet egy stadionnyi ember nézte végig kivetítőn.

Mikor egy pár úgy dönt, holtomiglan-holtodiglan kívánják folytatni kapcsolatukat, érthető, ha szeretnék emlékezetessé tenni az eljegyzés pillanatát is – ami sajnos nem mindig sikerül leányregénybe illően. Korábban írtunk már olyan esetről, mikor a mennyasszonyt eljegyzés közben lefejelte egy zsiráf, egy másik nő lemaradt a lánykérésről, mert tök melleket szeretett volna, de olyan is történt, mikor egyszerűen csak átléptek a térdeplő vőlegényen.

A 42 éves Tiffany Maldonado eljegyzéséhez a körülmények adottak voltak: évek óta együtt volt párjával, akibe saját bevallása szerint őrülten szerelmes volt.

Teljesen odavoltam érte. Ha azt mondta, hogy ugorj, azt kérdeztem: Milyen magasra?

idézi a nőtől a Daily Mail.

A posztból kiderül, a nőt a párja elvitte egy meglepetés kirándulásra az orlandói vidámparkba, ahol egy játékos versenyen vettek részt. A stadion tele volt emberekkel, és a férfi megkérte Maldonadót, videózza őt le a játék közben. Ekkor a nő még mindig úgy érezte, milyen jó mókába csöppent, izgatott volt, és büszke a játékot megnyerő barátjára. Ám boldogságát hamar megzavarták a kezébe adott telefonra érkező üzenetek – melyek a férfi szeretőjétől jöttek. Az üzenetek dühös hangvételűek voltak, miután a férfi az eljegyzésre hivatkozva szakított a harmadik féllel, akinek szintúgy volt párja. Ezzel párhuzamosan a győzelmi mámorban úszó párja hozzásétált, letérdelt előtte, és feltette a nagy kérdést, miközben a stadion kivetítőjén ők voltak láthatók.

A szívem teljesen összeesett, mintha hánynom kellett volna. Itt ülök a tömegben, több száz emberrel, talán több ezerrel, próbálom stabilan tartani a kezem, filmezem, ami történik, miközben megkéri a kezem, amit bejelent az egész rohadt stadionnak, ami tele van emberekkel.

– osztotta meg Maldonado a TikTokon közel 2,5 milliós megtekintésnél járó videójában.

@tiffanylyynn Cheating Fiance Story time. What would you have done?! #cheater #cheatingboyfriend #cheatingfiance #datingstorytime #datingnightmares #datinglife #datingover40 #datingover40ishard #datinginyour30s #datingover30 #datingover40 @Tiffany Lyn ♬ original sound - Tiffany Lyn

A nő próbálta megőrizni a nyugalmát, és szó nélkül kisétált a stadionból, ahol megvárta a férfit. A pár ezután egy közeli étterembe ment, ahol a férfi részletesen mesélt neki a viszonyról.

Az egyetlen, amit ekkor tudtam mondani, az volt: »Bébi, ez a kétkarátos gyémántgyűrű. Ez egyszerűen nem lesz elég.«

Bár aznap még nem szakítottak, a hazaútjuk nem telt felhőtlenül. Maldonado nem tudott azonnal kilépni a kapcsolatból, de a párjába vetett bizalma örökre megtört, és néhány hónappal később szakítottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik