Élet-Stílus

Különleges lánykérést akart, átléptek rajta – videó

TikTokon aktív menyasszonya miatt pedig az egész világ láthatja az izlandi kalandjuk balul elsült momentumát.

Egy pár életében általában örök emlék marad a lánykérés pillanata. Így van ezzel Jordan Elizabeth MacGowan és a vőlegénye is, de nem azért, mert egészen egy izlandi turistalátványosságig zarándokoltak el, mielőtt a férfi feltette volna a nagy kérdést a meglepetés erejével élve, hanem azért, mert egy másik turista is a meglepetés erejével élt – és a szó szerint átlépett a férfi lába fölött, amíg ő aleendő menyasszonya előtt térdelt. Amivel úgy érzik, tönkretette a megható pillanatot.

A pár festői pillanata az izlandi Gullfoss-vízesés előtt gyorsan savanyúvá vált, amikor egy fényképezőgép-függő turista le akarta fotózni a látványt. A saját nevén tiktokozó fiatal északír sminkes nagy pillanatát azért nem rontotta el teljesen a figyelmetlen turista, hiszen az előtte titokban készített felvételen hallható, ahogy igent mond a kérdésre.

Bár a közösségi oldalán már azzal a szöveggel osztotta meg a felvételt, hogy „nézzétek meg, ahogy ez a nő tönkreteszi az eljegyzési videómat”, azért azt is hozzátette, hogy egyikőjük sem érez haragot, inkább csak jót nevetnek az egészen.

A Daily Mirror által bemutatott felvételt négy nap alatt 750 ezer alkalommal játszották le, a kommentelők többsége szerint viszont rettentő tapintatlan volt az idegen turista. Sőt, a kritikus hozzászólók között olyanok is rengetegen vannak, akik tudni vélik, hogy tájat megörökítő nő direkt hagyta figyelmen kívül a lánykéréssel elfoglalt párt, és lépett át a férfi bokája felett.

@jordanemcgowan Honestly i find it funny 😂 no harm done its a laugh to watch. #iceland #travel #traveltiktok #proposal #fiance #proposalvideo #proposalgoals #proposalgonewrong ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik