Szórakozás

Istenes Bence: Nem hiszem, hogy fogunk beszélni Jenővel

RTL
RTL
Egy visszavágóban viszont benne lenne a műsorvezető.

Vasárnap lezajlott a Sztárbox első elődöntője, ahol Istenes Bence és Rácz Jenő is összecsaptak egymással. A mérkőzést pontozással nyerte meg a séf, ezen eredménnyel pedig sem Istenes, sem a párja, Csobot Adél nem értettek egyet. A műsorvezető a meccs után nem is volt hajlandó kezet rázni Rácz-cal arra hivatkozva, hogy utóbbi szerinte „ordenáré módon” beszélt vele a ringben. Minderről később a séf is kifejtette a véleményét, ám úgy tűnt, eltérően emlékeznek azokra a szavakra, amik elhangzottak a szorítóban.

Istenes később azt is kifejtette, hogy szerinte a pontozóbírók keze a séf felé húzott, mikor a számokat írták, mire Kovács Kokó István elmagyarázta, miért feddhetetlenek a pontozók.

Istenes Bence nemrég az rtl.hu-nak is interjút adott, melyben elmondta, leginkább azért csalódott, mert az edzői rengeteg energiát fordítottak a felkészítésére, így velük szemben igazságtalannak érzi azt, ahogyan a meccs alakult. Saját bevallása szerint viszont önmagát tekintve nincs problémája azzal, hogy számára véget ért a verseny, úgy érzi ugyanis, hogy elfáradt az elmúlt egy évben.

Tévéműsort csináltam, közben van két gyerekem, elköltöztünk, készítem az IstenEstet, vannak vállalkozásaim. Az életem elképesztően intenzív volt. Az utóbbi négy hónapban már Balatonról jártam fel, fárasztó volt ennek az egésznek a logisztikája, az edzések, minden percem beosztottam, elfáradtam. De azért is érzem kereknek a történetet, mert olyan meccsel szálltam ki, amin nem volt annyira egyértelmű, hogy ki a jobb. Ennek így kellett lennie, emelt fővel tudok távozni

– fogalmazott a műsorvezető, hozzátéve: a meccset követően nem beszéltek Rácz Jenővel, és ő úgy véli, a jövőben sem fognak. Egy újabb meccset viszont örömmel bevállalna a séf ellen.

Azt gondolom, amit a Kokó mondott erről: ennek a meccsnek szinte kötelező, hogy legyen egy visszavágója. Nagyon nyitott lennék rá. Sok bokszolónak volt olyan ellenfele, akivel akár trilógiát is csinált. Lehet mi is ilyenek leszünk egymásnak.

– jelentette ki.

Kapcsolódó
„Mondtam, na, itt a cigány, gyere!” – Rácz Jenő elárulta, mivel heccelte Istenest a ringben
A műsorvezető balszerencsés Instagram-sztorijára reflektálhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik