Szórakozás

Farm VIP: „Kérlek, vond vissza!” – Rékasi Károly megelégelte, hogy Lakatos Levente valótlanságot állít róla

tv2
tv2
Az író nem tud megbékélni a színész korábbi tettével.

Mint azt korábban megírtuk, a Farm VIP sárga csapatában több nézeteltérés is akadt: Bíró Ica Ripli Zsuzsival kapott hajba; míg Rékasi Károly lemondott csapatvezetői pozíciójáról, emiatt pedig a többiek pellengérre állították őt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt előtt. Lakatos Levente akkor úgy fogalmazott, Rékasi áttolta a vezetői feladatokkal járó nyűgöt Vajda Johnnyra, amit ő nem tart elegánsnak.

A csapatnak egy étkező garnitúrát kellett egyébként elkészítenie a termelési feladat során, ebben lett volna vezető Rékasi, ahogy később végül Vajda lett az. Lakatos és a színész közt nem csitult a nézeteltérés a pénteki adásban sem:

Én Johnny helyzetébe szóltam bele, úgy éreztem, rá lett kenve ez az egész kicsikét a Károly részéről

mondta az író a csapatnak.

Rékasi itt már közbeszólt:

Bocs, akkor engedd meg, hogy én is mondjak valamit: ha valami távol áll tőlem, az a rákenés. Kérlek, a dolog ezen részét, értsd jól: visszautasítom. Mondhatta volna nekem, ha tényleg rákenés van, hogy: ezt nem! Kérlek, hogy ezt vond vissza, hogy én rákentem bárkire is bármit, ezt határozottan visszautasítom, mert ez nem igaz.

Rékasi szerint Lakatos rosszul értelmezte a dolgokat, mert ő nem rákente valakire a vezetői feladatot, csupán az arra legalkalmasabb embernek adta.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik