Szórakozás

Farm VIP: Rékasi Károly lemondott vezető szerepéről, Demcsák Zsuzsa előtt vonták kérdőre csapattársai

tv2
tv2
Úgy érezte, nem az ő habitusához való a dolog.

Drámával indult a Farm VIP csütörtökön: mialatt a sárga és a piros csapatnak is egy-egy étkezőgarnitúra elkészítése volt a feladat, a termelési feladatok irányítására a többiek által megválasztott Rékasi Károly lemondott vezetői pozíciójáról a sárgáknál.

Én úgy látom, nem én vagyok ennek a csapatnak az őrsvezetője, munkavezetője, bármilyen vezetője. Szeretnék jó katona lenni, de nem vezető.

A színész szerint az ő habitusa összeegyeztethetetlen az irányító pozícióban elvártakkal, ám Ripli Zsuzsi úgy látta, nem volt a legjobb ötlet az amúgy is hektikus és időre menő feladat közepén előhozakodnia ezzel Rékasinak.

Ripli azt is nehezményezte, Rékasi a vezetői szerepében nem figyelt eléggé a csapat többi tagjára. Mindenki sorolni kezdte a sérelmeit, mikor Rékasi közbevágott:

Lesz végre csönd?! Köszönöm szépen.

Vajda Johnny lett onnantól a vezető, aki később Demcsák Zsuzsáék előtt elmondta, fél attól, hogy a hirtelen jött változás miatt őt veszik majd elő, ha nem sikerül teljesíteni a feladatot. Lakatos Levente vette védelmébe a vezetőt, mert szerinte Rékasi áttolta a feladatkört Vajdára, amivel kapcsolatban azt látja, a színész valamiért nem akarta mindezt elmondani Demcsákéknak – és lényegében emiatt kerültek hátrányba.

A színész fintorgással jelezte, nem teljesen ért egyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik