Szórakozás

Bíró Ica visszanézte a Farm VIP-t: Ripli Zsuzsi utált, próbált megalázni, neki köszönhetem a kiesést

tv2
tv2
Sokakban csalódott a fitneszlady.

A pénteki Farm VIP-ben kiderült, Bíró Ica távozott elsőként a műsorból, miután egy párbajon a modell Kiss Daniellával szemben alulmaradt. A Metal Lady most arról nyilatkozott, visszanézte az adásokat, mióta adják a tévében, némi csalódás is érte.

A csapattársaim véleményét most az adásokból tudtam meg! Szabyest és Daniella kétszínűségén igazán meglepődtem.

Bíró Ica azt mondja, ő közösségi ember, akkor érzi jól magát, a mellette lévők is.

Mindenkivel barátkoztam, mindenki felé nyitott voltam. Mégis az első pillanattól lehetett érezni, hogy az önjelölt dirigáló Ripli Zsuzsi szemében szálka lettem. Hatalmas, parázs vitáink voltak, mert nem tűrtem a parancsolgatását és az emberi hangon való kommunikáció hiányát. Utált, és próbált megalázni engem! Az ilyen habitusú emberektől az életemben igyekszem távol tartani magam. Tudom, hogy neki köszönhetem, hogy kiestem. Nagyon rafináltan mindent elkövetett annak érdekében, hogy befolyásolja ellenem a többieket. Pedig a házban, az állatok körül és a feladatok során igyekeztem kivenni becsületesen a részem. Egész nap, megállás nélkül dolgoztam. A ház körül is, meg a termelésbe is beletettem apait, anyait.

A párbajfeladat során megfordult a fitneszlady fejében, hogy akarja-e egyáltalán folytatni a műsorban való szereplés: „Biztosan vissza akarok-e menni a kígyóverembe, az agresszív környezetbe. De nem adtam föl! Végigcsináltam, viszont úgy voltam vele, hogy szerencsére Daniella gyorsabb volt. Az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Az élethelyzetem miatt szerettem volna még egy hetet eltölteni ott, de ma már tudom, jobb, hogy így alakult. Hiszek a sorszerűségben. Rossz volt a mi csapatunkban, hogy mindenki fúrta és hibáztatta a másikat.”

Bíró azt mondja, ő emelt fővel távozott, de csalódott a társaiban. Az adások alatt egyébként többször összeszólalkoztak Riplivel:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik