Szórakozás

Curtis: Végre lekerült rólam a skarlát betű, hogy az RTL mindent velem nyeret meg

Szabó Gábor / RTL
Szabó Gábor / RTL
Bízik benne, hogy a csatorna jövőre is ad neki feladatot.

Aki az elmúlt hónapokban bekapcsolta valamikor a tévét, nagy eséllyel belefutott olyan RTL-es műsorba, amiben Curtis szerepel. Egyesekben felmerült, hogy a csatorna minden műsort vele akar megnyeretni. A rapper a Story magazinban cáfolta ezeket a híreszteléseket.

Tavaly ő lett a dzsungel királya a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, nemrégiben a Nyerő Párost is megnyerték kedvesével, Barnai Judittal. Sokan úgy gondolták, a The Voice végén is ő fog diadalmaskodni, egyik versenyzőjét, Virág Timóteust ugyanis sokan favorizálták, de ő végül a nézők szavazatai alapján a finálé előtt kiesett. Másnap Szegedi Fecsó ütötte ki Curtist a Sztárboxban.

Végre lekerült rólam a skarlát betű. Nagyon sokáig hallgattam, hogy az RTL mennyire tolja a Curtist, hogy mindent vele nyeretnek meg. Mindig neki kell győzedelmeskedni. Ezt most már senki nem mondhatja, és bevallom, ez jó érzés. Csak azt sajnálom, hogy ennek Virág Timóteus lett a szenvedő alanya. Neki mindenképpen a fináléban lett volna a helye

– mondta Curtis, aki azt is elárulta: minden energiáját a tehetségkutatóra tartogatta, így a bokszmeccsre nem is igazán tudott felkészülni.

Egy éve lett vége a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek. Azóta minden főműsoridős produkcióban ott voltam, mellette koncerteztem. Végighajtottam az évet. Nagyon kemény tempóban. Sokan nem is bíztak benne, hogy bírom majd, de íme, tessék, lehet utánam csinálni. Januárban végre elutazom egy nagyon jó barátommal Dominikára két-három hétre, hogy valóban rendesen kipihenhessem magam. Már nagyon várom. Jó lesz végre pihenni. De azért bízom benne, hogy jövőre is kapok az RTL-től legalább fele ennyi feladatot. Ugyanennyit nem muszáj…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik