Élet-Stílus

Curtis a vereségéről: Nem tudtam úgy felkészülni a meccsre, ahogy illett volna

RTL
RTL
Elnézést kért azoktól, akiknek csalódást okozott.

A Sztárbox legutóbbi adásában Curtis és Szegedi Fecsó is összecsaptak egymással a ringben. A rapper korábban úgy nyilatkozott, sörivással, meccsnézéssel és pörköltevéssel készült leginkább a meccsre, mert bár amikor ideje engedte, lement a konditerembe, jelenleg igen sok elfoglaltsága van – köztük a The Voice-ban való coachkodás is.

Curtisnek a párja, Barnai Judit azt tanácsolta, az első menetben próbálja kiütni az ellenfelét az állóképességének hiánya miatt, így a rapper egyből le is rohanta Szegedit, a lendülete viszont nem tartott sokáig: a második menetben többször is előfordult, hogy egyszerűen hátat fordított és elsétált, saját bevallása szerint azért, hogy levegőhöz jusson.

Az üzletember végül a második menetben küldte földre a rappert, aki nem is tudott felállni a visszaszámlálás befejezéséig. Az eredményhirdetés után Curtis gratulált az ellenfelének és az edzőinek, köszönetet mondott továbbá azoknak, akik mellette álltak.

Elnézést, ha csalódást okoztam. Nem tudtam úgy felkészülni erre a meccsre, ahogy illett volna, és meg kellett volna tisztelnem a ringet. De hálás vagyok a csatornának is, jövő héten The Voice döntő, nézzétek szombaton! Egy menet volt bennem, ez volt ilyen kamikaze akció. A Fecsón látszik, hogy egy héten hat napot edzett. Én összesen edzettem hatot

–  mondta a ringben.

Kapcsolódó
Sztárbox: Összeállt a férfi nehézsúly elődöntős mezőnye
Mindkét mérkőzésben a második menetben avattak győztest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik