Szórakozás

Húszévesen jött rá, hogy két nemi szerve van

Azt is elárulta, hogyan.

Nemrég írtunk egy nőről, akinek két nemi szerve van, és párjával mindössze egy szabályt tartanak be, hogy megőrizzék házaséletük harmóniáját. Most nem róla lesz szó, hanem egy sorstársáról.

Evelyn Miller is az uterus didelphys nevű rendellenességgel született (vagyis dupla méhe és két vaginája van), azonban időbe telt, míg megtudta a pontos okát, miért működik olyan furcsán a teste. Korábbi cikkünk főszereplőjéhez hasonlóan Miller is meglátta a betegségében rejlő lehetőséget, és egyik vagináját felnőtt filmes karrierjében használja, míg a másikhoz kizárólag férjének van hozzáférése.

Nem érzem megcsalásnak a dolgot. Van egy vaginám a munkára és egy másik a játékra.

idéztük korábbi cikkünkben a kétgyermekes anyától.

Az ausztrál nő most arról mesélt, hogy a mutációnak sokféle változata van, és ő annak a legritkább, legsúlyosabb formájával rendelkezik – írja a LadBible. Ez azt jelenti, hogy két különálló vaginája, két méhnyakja, két méhe, valamint egy-egy petefészke van, azonban mindkét nemi szervével képes házaséletet élni és teherbeesni.

Mindig is tudtam, mikor fiatalabb voltam, hogy valami nagyon nem stimmel velem. Megjött a menstruációm, és a tamponok soha nem működtek nálam. Emlékszem, mindig azt mondtam anyukámnak, hogy ez nem működik, nem működik… A szex pedig nagyon, nagyon furcsa érzés volt számomra. Minden egyes alkalommal, mikor arra került a sor, mivel a hüvelyeim kifelé dőlnek, mindkettővel elég más érzés volt, és nem igazán tudtam rájönni, mi történik.

Millernél végül 20 éves korában diagnosztizálták a betegséget, mikor teherbeesett, és úgy döntött, megszakítja terhességét. Mikor megtörtént a műtét, és lábadozott, orvosa azt mondta neki, meg kell ismételni a beavatkozást, ugyanis a magzat a másik méhében található.

Azóta két gyermeke is lett az ausztrál nőnek császármetszés segítségével, és egyetlen hátrányként menstruációját írta le: kétszer annyi tampont használ, valamint az egyik periódusa általában tovább tart, mint a másik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik