Szórakozás

Rácz Jenő: Nagyon megérintett Petinek a fekvése, igencsak kicsinált

rtl
rtl
Kellemetlen szájízt hagytak benne a vasárnap történtek.

Hosszú TikTok-videóban reagált Rácz Jenő a vasárnapi Sztárbox-adásban történtekre: a séf KO-val kiütötte Kabát Pétert, akihez be kellett rohannia a ringbe az orvosi stábnak is. A volt focistát CT-re is vitték később. Noha már semmi baja, Kabát párja, Róka Adrienne keményen kritizálta Rácz Jenőt:

Jenő akármit mond, én pontosan tudom, hogy végigbokszolta az életét, úgyhogy egyáltalán nem volt fair ez a mérkőzés. Ráadásul azt sem értem, hogy hogy lehet így hozzáállni a barátjához? Értem én, hogy ilyen a boksz, és mindenki nyerni akar, de miután tudta, látta, hogy jóval nagyobb fölényben van Petinél, megelégedhetett volna a pontozásos győzelemmel, nem kellett volna ilyen agresszívan a padlóra küldenie. Pontosan tudta, hogy hova kell ütnie ahhoz, hogy összeessen, és ezt ki is használta.

A séf egyebek közt a kritikákra is válaszolt videójában, melyet úgy indított:

Elég kellemetlen érzés van bennem, mert az egyik legjobb barátommal kellett bunyózzak, és sajnálatos mód nem volt kellemes érzés így látni. Másrészt feszes, kemény boksz volt, ahol a Peti nagyon jól bokszolt. (…) Nem így képzeltem el a küzdelmet. Azt gondoltam, jó érzés lesz nyerni, ebben a formában nem esett jól, nagyon megérintett a Petinek a fekvése. Igencsak kicsinált.

Rácz Jenő elmagyarázta azt is, hogy mikor aláírták a szerződést a műsorban való szereplésről, hozzájárultak ahhoz, hogy lelki és fizikai sérüléseket egyaránt szerezhetnek.

Bánt, hogy ennek az elmúlt hat hónapnak a gyümölcsét nem tudom élvezni, átélni.

Bár Róka Adrienne-t név szerint nem említette, kitért a bokszmúltjára is:

Szó volt itt a bokszmúltakról: én egy olyan kilencedik kerületi telepen nőttem fel, ahol ha nem volt aznap a játszótéren verekedés vagy boksz, akkor az már gyanús volt, hogy milyen nap van ma. Az összes régi barátom olimpikonokból áll, bokszolókból, innen adódóan ebben a társaságban sokat mozogtam. Engem lecsábítottak egy-egy edzésre 12-13 évesen: volt olyan hét, mikor lent voltam kétszer-háromszor, de volt, hogy három hónapig egy edzésen se. Ez egy év volt, ennyi a bokszrutinom.

@chefjenoracz

♬ original sound - Ràcz Jenő séf

Ajánlott videó

Olvasói sztorik