Szórakozás

Rácz Jenő az Istenes-meccsről: Összeteszem még magamat fejben, arra fel kell készüljek

RTL
RTL
A séf és a műsorvezető jövő vasárnap csapnak majd össze.

Vasárnap zajlottak a Sztárbox negyeddöntőjének utolsó meccsei, ahol Kabát Péter és Rácz Jenő is összecsaptak. A séf kiütéssel győzött, az egykori focista pedig pár percre az eszméletét is elveszítette. Az ütéssel kapcsolatban Rácz azt mondta a ringben, sajnálja, hogy így alakult a dolog, nem készült ugyanis hasonlóra.

A séf a meccset követően a Blikknek is interjút adott a backstage-ben, ahol elárulta, szívszorító élmény volt számára a földön látni a barátját, pláne úgy, hogy percekig nem kelt fel. Nehezen élte meg továbbá azt is, amikor a KO-t követően Kabát párja, Róka Adrienne sírva rohant be a ringbe.

Az nagyon rossz volt. El tudtam volna képzelni, hogy ha én kapok egy ilyen ütést és ott vagyok a földön, a Dóri is biztos, hogy sírva jött volna be. Ez elképesztően rossz érzés volt, főleg, hogy az Adrit is nagyon szeretem, nagyon közel állnak hozzám

– fogalmazott Rácz.

Hozzátette, próbált úgy gondolni a ringben történtekre, hogy ez egy sport, és Kabáttal mindketten aláírták a szerződést, melyben vállalták az esetleges sérüléseket és mindazt, ami a meccsel járhat. Úgy véli, a barátságukban nem fog törést okozni a kiütés, hiszen a felkészülése alatt több élsportoló barátjával is ütötték-vágták egymást az edzéseken, amit követően egyszerűen elmentek moziba.

Azt gondolom, ha ezt egy sportember sportként fogja fel, akkor nem lehet benne rossz érzés.

Ami a jövő heti meccsét illeti, amit Istenes Bencével fog vívni, a séf azt mondta, szerinte az esszenciális dolgok már benne vannak, azokon csiszolnak még a csapatával rendelkezésükre álló idő alatt. Elsősorban úgy gondolja, mentálisan kell felkészülnie a műsorvezetővel való összecsapásra.

Picit összeteszem még magamat fejben, mert azt gondolom, hogy az Istenesre azért fel kell készüljek. Ott nem fér majd bele egy-két ilyen szétesés vagy csapkodás. Azt gondolom, jó kis meccs lesz

– jelentette ki.

Istenesnek egyébként még a műsor kezdete előtt a fülébe jutott, hogy a séf telekürtölte az RTL-t azzal, hogy meg akarja őt verni, amivel kapcsolatban jelezte, hogy elfogadja a kihívást.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik