Szórakozás

József gazda: A héten nagyon szomorú voltam, megviseltek a műsorban látottak

RTL
RTL
Az például igen rosszul esett neki, amikor Kriszti szemétdombnak nevezte a második otthonát.

A héten véget ért a Házasodna a gazda új évada, melyben József gazda is szerepelt. Utóbbi most az RTL stábjának adott interjút a műsor kapcsán: mint mondta, nagyon élvezte a forgatásokat, ahol saját magáról is volt lehetősége tanulni a visszajelzéseknek köszönhetően, az adásokat viszont saját bevallása szerint nem volt könnyű visszanéznie.

A héten nagyon szomorú voltam, mert megviseltek a műsorban látottak, hiszen újra átéletem a történteket, amikor néztem. Aztán bementem a városba, az emberek odajöttek, gratuláltak, és azt mondták, őszinte voltam és ez tetszett nekik. Ez erőt adott, és megnyugodtam. A várakozásomhoz képest nem jól alakultak a dolgok. A felvételek kezdetén rájöttem, nem vagyok felkészülve arra, hogy több nő között kell helytállnom, ez az éles helyzet rendesen feladta nekem a leckét. Fel kellett ismernem azt is, hogy ha nincs meg azonnal az elsöprő tűz, ami átsegít a gondokon, és ami segíti a toleranciát egymás iránt, akkor nagyon nehéz az ismerkedés. Mivel ilyen nem volt az elején, ezért nehezebben alakultak ki az érzelmek, amikor pedig végre úgy éreztem, megmozdult bennem valami, a lányok elhagytak

– magyarázta József, akit az egyik adásban két feleségjelöltje is elhagyott, miután egy obszcén szóval is kifejezte, mire vágyik egy párkapcsolatban. Ekkor döntött úgy, hogy visszahívja a korábban hazaküldött Böbét, hogy vele mehessen az írországi álomutazásra.

Ami az adásokban látottakat illeti, a gazda elárulta, érték apróbb meglepetések a riportokat hallgatva. Az például kifejezetten rosszul esett neki, amikor Kriszti úgy fogalmazott, hogy a szemétdombra vitte őt randizni.

Az ő szemszögéből volt benne igazság, de nekem ott folyik az életem, onnan jönnek a bevételek. Az ott a második otthonom, és ő ezt szemétdombnak nevezte… emiatt összeomlottam. Ő ott csak a romantikára figyelt, tipikusan csak saját magát tette a középpontba, hogy nekem mi a jó, az nem érdekelte

– fogalmazott a gazda, akit leginkább az az epizód viselt meg, amikor Timi és Kriszti is faképnél hagyta őt.

Teljesen kikészültem. Az a helyzet ott számomra akkora katasztrófa volt, hogy nem is tudom elmondani. Látszott is rajtam az adásban, de amikor elmentek a lányok, magamba szálltam, imádkoztam, és megnyugodott a szívem, amin magam is elcsodálkoztam. Egyébként utólag elismerték a lányok, hogy elhamarkodott volt a döntés, és túlreagálták.

Mint mondta, ha újrakezdhetné a műsort Timivel randizna többet, és jobban odafigyelne arra, mit mond. Ami a Böbével való kapcsolatát illeti, a gazda bevallotta, hogy a forgatások végén elköszöntek egymástól, ő pedig a munkába temetkezett, míg végül hónapok teltek el, mire ráébredt, hogy egyikük sem kereste a másikat.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: József olyan kijelentést tett, ami után mindkét jelöltje faképnél hagyta
Kriszti sírva is fakadt azon, amit a gazda mondott neki a műhelyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik