Szórakozás

Gergő gazda elárulta, együtt vannak-e még Kírával

RTL
RTL
A gazda a műsor végén azt mondta, beleszeretett a lányba.

Pénteken ért véget a Házasodna a gazda új évada, melynek apropóján Gergő és József gazda is interjút adtak az RTL stábjának. Előbbi a beszélgetés során elmondta, hogy élvezte a műsor forgatását, azt viszont bánja, hogy Fannit is a jelöltjei közé választotta.

Nagyon zavart, hogy a többiek nem érezték jól magukat velem, és nem is tudtam eléggé megismerni őket. Kellemetlen helyzetbe hozta őket, de ebbe inkább ne is menjünk bele, az a múlt. Nem akarom szapulni, annak semmi értelme

– fogalmazott Gergő, aki egy nap az esti órákban döntött úgy, hogy hazaküldi Fannit, egyebek közt azért is, mert az volt az érzése, hogy a lánya rosszindulatú és próbálja megfúrni a vetélytársai esélyeit.

A gazda azt is elárulta, hogy Kírával immár öt hónapja együtt vannak, a lány a húga esküvőjére is elkísérte. Jelenleg Kíra házában laknak, mivel a hideg időszakban kevesebb munkája akad a gazdaságában. Mint mondta, a választottja privátban is ugyanolyan, mint a forgatásokon, a kapcsolatuk pedig jól alakul.

Ami a többi gazda ismerkedését illeti, Gergő úgy fogalmazott, ha Kíra nem lett volna a jelöltjei között, nem biztos, hogy együtt maradt volna azzal a lánnyal, akit az álomrandira visz, ha nincs meg közöttük a kellő összhang.

Ha valaki szétment utána a párjával, akkor nem tudom megkövezni érte, egyszerűen nem volt olyan szerencsés, mint én. Összetehetem a két kezemet Kíráért. Egyébként Kevinékre kíváncsi vagyok, hogy együtt maradnak-e. Mintha látnék egy pici távolságot kettőjük között. Ránk azt mondják, hogy nyaljuk-faljuk egymást, de nálunk csak nincsenek gátak. Náluk látok ilyeneket

– tette hozzá.

Kapcsolódó
József gazda: A héten nagyon szomorú voltam, megviseltek a műsorban látottak
Az például igen rosszul esett neki, amikor Kriszti szemétdombnak nevezte a második otthonát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik