Szórakozás

„Ez arrogancia” – Gergő gazda mérgében hazaküldte Fannit

A lány nem zavartatta magát túlzottan, távozásakor pedig elárulta a többi jelöltnek, hogy nyaralni megy a legjobb fiúbarátjával.

A Házasodna a gazda legutóbbi adásában Anita egy privát beszélgetésen árulta el Gergő gazdának, hogy Fanni korábban azt mondta neki, a gazda szintén műszempillásként dolgozó húga bizonyára lebeszéli majd őt róla, tekintettel arra, hogy a foglalkozása miatt konkurenciát láthat benne. Gergő nem fogadta jól a hírt, ahogy azt sem, amikor a lány elmondta neki, hogy Fanni rendszeresen videótelefonál egy sráccal, akit bár a haverjának nevez, előttük nem titkolta, hogy a múltban több is történt közöttük.

Gergő gazda a beszélgetést követően Fannival is leült, hogy közölje vele, nem tetszik neki a túlzott magabiztossága, illetve úgy érzi, rosszindulatú, és próbálja megfúrni a többi feleségjelölt esélyeit.

– Én azt gondolom, kell egy magabiztosság, viszont elfogultak sosem lehetünk magunkkal szemben. Ammikor azt láttad rajtam, hogy zavarban vagyok, vagy nem merek beleállni bizonyos helyzetekbe, amikor ketten vagyunk, az pontosan azért van, mert nincsen bennem akkora magabiztosság, mint amennyit szerintem te gondolsz
– Ez nem magabiztosság, ez arrogancia

– hangzott a rövid eszmecsere, aminek végén Gergő távozásra kérte fel Fannit, aki jelezte, hogy a hallottak után ő is úgy döntött volna, hogy inkább hazamegy.

Mikor megtudta, hogy nem szeretném, hogy folytassa ezt az egészet, mondhatni, hidegen hagyta. Vagy amiatt, mert nem is érdekli, vagy amiatt, mert annyira arrogáns, hogy azt hiszi, mindenki hibázott, csak ő nem. Számomra ez azt jelenti, hogy másoknak az érzése őt abszolút nem érdekli. Nekem nincs szükségem egy ilyen emberre

– fogalmazott később a gazda.

Miután Fanni összepakolt, sok sikert kívánt a többi lánynak, majd közölte, nyaralni megy a legjobb fiúbarátjával, akit korábban Anita is említett a gazdának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik