Szórakozás

Beismerte a nő, alapvetően a pénzét akarta megszerezni a 33 évvel idősebb barátjának, csak aztán szerelmes lett

Már sajnálja, hogy eleinte „üzleti tranzakcióként” tekintett a kapcsolatukra.

Alapvetően sem egy „átlagos” pár Carrie és Randy, hisz míg a nő 30 éves, a férfi 63. De ehhez mg hozzátartozik Carrie nem mindennapi megnyilatkozása, amit a Love Don’t Judge-nak tett:

A Tinderem ismerkedtem meg Randyvel. Eredetileg az volt a szándékom, hogy megfejem, aztán alászolgája.

– idézi a Mirror. Nehéz anyagi helyzetben volt, „üzleti tranzakciónak” vélte eredendően a kapcsolatot, de most már sajnálja az egészet. Ugyanakkor Randy ismerősei még mindig megkérdőjelezik a nő szándékait, legalábbis páran közülük. A férfi a videóban viccelődik is azzal a háztartásbeli barátnőjével, hogy minden pénzét „ruhákra, ruhákra és ruhákra” költi.

A kapcsolatuk elejéről azt mesélik, hogy Carrie, miután megbánta eredeti szándékát, úgy döntött, változtat az életén, munkát szerez, kicsit eltűnik. Erre Randy ráírt, hogy vesz neki egy BMW-t, hogy azzal járhasson a munkából haza éjszakánként. Egy év beszélgetés után találkoztak először személyesen.

Sokszor előítéletekkel szembesülnek, például az éttermekben gyakran az apjának nézik Randyt, amit Carrie nem szeret kijavítani, mert akkor „kényelmetlenül éreznék magukat”. Az interneten olyan kommenteket is kapnak, hogy a férfi

pár éven belül meghal,

vagy hogy „a nagypapáddal randizol”.

Randy arról is beszélt, fiai, akik fiatalabbak a nőnél, azt mondják, Carry „állati dögös”, de a nő barátnői például „nem túl támogatók”, még ha azt is látják, a férfi mind lelkileg, mind fizikailag sokat segített a barátnőjén.

A Love Don’t Judge-ban még nem is ők a legextrémebbek, szerepelt benne olyan pár is például, ahol a férj segít a nőnek szeretőt szerezni.

Kapcsolódó
Férje segíti férfiakat felszedni, mert szereti, ha másokkal van felesége
A férj, míg a nő mással szórakozik, boldogan tévézik otthon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik