Szórakozás

Lisa Kudrow is elbúcsúzott Matthew Perrytől: Köszönöm a legjobb tíz évet, amit egy ember kaphat

Trae Patton / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images via Getty Images
Trae Patton / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images via Getty Images
Perry október végén, 54 éves korában halt meg.

A Jóbarátok sztárjai sorban róják le tiszteletüket az alig három hete meghalt színészkollégájuk, Matthew Perry előtt. A sort Matt LeBlanc kezdte, akit Courteney Cox követett, majd David Schwimmer és Jennifer Aniston is felidézték kedvenc közös pillanataikat Perryvel. Így tett Lisa Kudrow is, aki bejegyzésében leginkább háláját fejezte ki a néhai színész irányába. Egy majdnem harmincéves képet posztolt, ami a sorozat pilotepizódjának forgatása után készült kettejükről, barátságuk kezdetén.

Köszönöm, hogy úgy megnevettettél egy-egy mondatoddal, hogy abba belefájdultak az izmaim, és folytak a könnyeim MINDENNAP. Köszönöm, hogy nyílt szívvel beleálltál egy hatoldalú kapcsolatba, ami kompromisszumokat igényelt. És rengeteg beszélgetést. Köszönöm, hogy akkor is megjelentél a munkahelyeden, amikor nem voltál jól, és briliánsan teljesítettél. Köszönöm a legjobb tíz évet, amit egy ember valaha kaphat. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a KEGYELEMRŐL és a SZERETETRŐL azáltal, hogy ismertelek. Köszönöm az időt, amit veled tölthettem, Matthew

– írta a színésznő Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lisa Kudrow (@lisakudrow) által megosztott bejegyzés


Matthew Perry október 28-án hunyt el. Los Angeles-i otthonában találtak rá holtan a jakuzziban, halálát fulladás okozhatta. Bár a rendőrök találtak gyógyszereket a korábban súlyos függőséggel küzdő színész otthonában, az elsődleges toxikológiai vizsgálat eredményei szerint nem volt kábítószer Perry vérében, amikor meghalt. 54 éves volt.

Kapcsolódó
Jennifer Aniston és David Schwimmer is közös fotókkal búcsúztak Matthew Perrytől
A színész október végén, 54 éves korában hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik