Kultúra

Az első vérvizsgálat szerint Matthew Perry nem fogyasztott drogot halála előtt

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Sem fentanil, sem metamfetamin nem volt Matthew Perry vérében halálakor, az elsődleges vizsgálatok alapján tehát a színész halálát nem túladagolás okozta – derítette ki a TMZ.

A lap az ügyön dolgozó rendvédelmi szervektől tudta meg, hogy a jakuzzijában holtan talált színészen elvégeztek egy gyors vérvizsgálatot, amely szerint Perry nem fogyasztott fentanil- vagy metamfetamintartalmú kábítószert. Azt azonban hozzáteszik: ez csupán egy gyorstesz, a halál pontos körülményeit részletes toxikológiai vizsgálatokkal tudják csak megállapítani, amelyek eredményeire azonban legalább 4-6 hónapot várni kell. Ezek képesek kimutatni, hogy volt-e más típusú kábítószer a színész vérében, vagy a receptre felírt gyógyszerekből mennyit vett be halála napján.

Az elsődleges jelentések szerint Perry halálát fulladás okozta. Az 54 évesen elhunyt színész korábban nyíltan beszélt függőségéről, amely egész életét végigkísérte, emellett a házában is több gyógyszert – szorongásoldókat, antidepresszánsokat – találtak.

Kapcsolódó
Matthew Perry a Jóbarátok legszerethetőbb tagja volt, de az életben csak a szomorú bohócot tudta alakítani
Milyen kapukat nyitott ki a Jóbarátok Matthew Perry mozis pályafutásában, és hogyan korlátozta azt? A hétvégén elhunyt színész legjobb alakításaira emlékszünk – nem csak Chandlerre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik