Szórakozás

Gáspár Győző a házasságáról: A kiegyensúlyozott párkapcsolat lényeges eleme a jó szexuális élet

TV2
TV2
Feleségével, Gáspár Beával harminc éve házasok.

Bár túl vannak pár hullámvölgyön, Gáspár Győző és Bea harminc éve alkotnak egy párt. A Hot! magazin legutóbbi számában beszéltek arról, hogy mi a kapcsolatuk titka.

Az a titok, hogy nincs titok. Egymás között, és egyébként sincs. A bizalom nagyon fontos a szeretet mellett. A szerelem ugyan az évek során mély szeretetté alakul át, de ez természetes folyamat. A tolerancia és az egymás iránt érzett tisztelet elengedhetetlen egy tartós házassághoz

idézi a Blikk Gáspár Beát, aki azt is megosztotta, mi fogta meg őt a férjében.

Győzőben az tetszik, hogy mindig szeret megújulni, ami a hétköznapokra is igaz, meglepetéseket szokott kitalálni. Nem extra dolgok ezek: váratlanul elvisz vacsorázni, templomba megyünk, vagy egy új helyet fedezünk fel.

Gáspár Győző pedig a szexualitás fontosságáról beszélt:

A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak lényeges eleme a jó szexuális élet is, amit pont Bea kotyogott ki a minap. Szerintünk ez nem korfüggő, csak az egészségtől függ, és egy párt még szorosabban képes összefűzni.

Arra a kérdésre, hogy jöhetnek-e az unokák, úgy feleltek, ahhoz még ők és a gyerekeik is fiatalok, „mindennek eljön az ideje, nem szabad semmit sem siettetni”.

A házaspár jelenleg a TV2 Párharc című műsorában látható, ahol a férj a minap riszálásban is megcsillogtatta a tehetségét:

Kapcsolódó
Párharc: női játékosra volt szükség a riszaviadalhoz, Gáspár Győző önként jelentkezett
Biztos volt tánctudásában, végül mégsem tudta megverni profi táncos riválisát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik