Szórakozás

Párharc: női játékosra volt szükség a riszaviadalhoz, Gáspár Győző önként jelentkezett

TV2
TV2
Biztos volt tánctudásában, végül mégsem tudta megverni profi táncos riválisát.

Csapatokba álltak a párosok a Párharc hétfői adásában, cowboyokként és indiánoként csaptak össze egymással. Az egyik feladat ismertetésekor Stohl András műsorvezető elmondta, mindkét csapatnak egy női játékost kell kiküldetnie, akinek az lesz a dolga, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kirázza a derekára erősített dobozból a pingponglabdákat. Gáspár Győző önként vállalta, hogy képviseli az indiánokat a játékban.

Mikor meghallottam, hogy riszaviadal… Hát, most nem akarom magam fényezni, nem vagyok egy fokhagyma, de Bea tudja a legjobban, hogy nagyon jól tudok riszálni. Ha kell, reggeltől estig csak csavarom, csűröm, csavarom, teszem, veszem és riszálom

– mondta el a riportszobában Gáspár, akinek ellenfele a táncos Stana Alexandra volt. Ő azt mondta, a másik csapat nagyon bátor döntést hozott. Párja, Meggyes Dávid szerint nem volt kérdés, ki fogja jobban rázni a csípőjét, mert „ennek a legkomolyabb szakavatott képviselője Stana művésznő”.

Gáspár Győző aztán vadul rázta magát, ám végül a Dancing with the Stars táncosnője került ki győztesen az összecsapásból. A showman kissé csalódottan fogadta az eredményt:

Megmondom őszintén, szomorú vagyok, mert azért kavarni nagyon tudok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik