Szórakozás

„Elég friss még a történet” – Gajdos Tamás először szólalt meg az ATV-s ügyét követően

TV2
TV2
Elmondta, milyen tervei vannak a jövőt illetően.

Az ATV a hétvégén közölte, hogy azonnal hatállyal fegyelmi eljárást indítanak Gajdos Tamás ellen, miután a műsorvezető ismételten nem jelent meg a Híradó stúdiójában, holott a csatorna etikai kódexe szerint az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kellett volna tartózkodnia.

A csatorna hétfőn közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy Gajdos azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból, a külső gyártású produkciókban viszont továbbra is képernyőn lesz.

A műsorvezető a Mandindernek szólalt meg először a történtekkel kapcsolatban.

Elég friss még a történet, alig több mint 24 órával a történtek után, ezernyi saját projekt ötlete merült már fel, de sok megkeresés is érkezett, illetve az ATV külső gyártású produkcióiban továbbra is rész veszek majd. Ha egy kapu bezárul, kinyílik egy új, mindig keresni kell az új utakat. Nem hátrafelé nézek, hanem előre!

– fogalmazott Gajdos, hozzátéve: élő sporteseményeken, céges rendezvényeken és konferenciákon továbbra is moderátorként fog tevékenykedni, ezek mellett pedig széles kitekintésben, más platformokon is igyekszik majd megjelenni.

A saját projektjeimre is több időm marad, ezeket nagyobb elánnal, tágabb nyilvánosság előtt is szeretném majd csinálni: akár az autózás, a szórakoztatóipar vagy az egészséges életmód témakörében. Utóbbit szűkebb körben – a saját Facebook-oldalamon – már eddig is csináltam: egyfajta, az egészséges életmóddal kapcsolatos információ megosztásra, a 20 ezer követőm motiválásra törekedtem e témában. Ezeknek a projekteknek java-része kidolgozás alatt áll, megindultak a tárgyalások, meglátjuk, miket tudok majd megvalósítani belőle

– sorolta terveit.

Kapcsolódó
Gajdos Tamás távozik az ATV hírműsoraiból
Vasárnap nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában, immár nem először.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik