Szórakozás

Brasch Bence a győzelmi monológjáról: Nem feltétlen a Kevinről szólt, hanem sok mai előadóról

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Úgy véli, sokan bérelnek drága autót azért, hogy menőnek tűnjenek, abban viszont nem biztos, hogy emögött munka is van.

Brasch Bence vasárnap kiütéssel győzött a ringben: a Sztárbox férfi nehézsúly kategóriájának legutóbbi negyeddöntőjében a harmadik menetben küldte földre KKevint, bár a rapper korábban azt üzente neki, elég lesz egy menetre, annak is inkább csak a felére készülnie. Az eredményhirdetés után a színész magához ragadta a mikrofont, és ugyan a mondandója első néhány szava nem volt tisztán kivehető, a későbbiekben a következőket lehetett hallani:

…az az előadó-fajta, aki arról rappel, hogy akkor vagyok király, hogy mennyi pénzem van, milyen autóm van, milyen házam van. Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, viszont felkészültem és egyelőre elértem, amit akartam. Ezt tanácsolom nektek is, köszönöm!

– zárta mondandóját Brasch, akit ekkor többen ki is fújoltak a közönségből.

A történteket illetően a színész a Blikknek nyilatkozott, elárulva, hogy az üzenetet nem feltétlenül az ellenfelének címezte.

Ez nem feltétlen a Kevinről szólt, hanem nagyon sok mai előadóról, akik nagyon népszerűek. Egyébként technikailag tök jól rappelnek, de egy kicsit azt érzem, hogy kezd előtérben lenni, hogy inkább bérelek egy drága autót, hogy menőnek tűnjek, és nem tudom, a munka mögötte van-e. Ha mögötte van, az tök király, meg szerintem tök király jó autóval járni. De azt érzem, hogy ez nem szoríthatja háttérbe azt, hogy én ki vagyok, mi kik vagyunk, és te nem vagy kevesebb, mert nekem ilyened van, nekem meg olyanom van

– fogalmazott.

Brasch hozzátette, sok dolog történt az életében a felkészülése alatt, és számos áldozatot is meg kellett hoznia, de kitartott a célja mellett. Hangsúlyozta, hogy ő maga a munkában hisz, szerinte ugyanis csak azáltal lehet előre menni.

Ami a soron következő meccse(ke)t illeti, mint mondja, mindenkitől egyformán tart, hiszen úgy véli, a ring kiszámíthatatlan terület, ahol nem lehet meggondolatlanul cselekedni.

A színész vasárnapi mondataira a minap KKevin jóbarátja, G.w.M is reagált a közösségi oldalán.

Kapcsolódó
G.w.M Brasch Bence győzelmi monológjáról: Elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat
A színész beszédében kiemelte, hogy neki nincs drága órája vagy autója, de felkészült a meccsre, amit meg is nyert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik