Élet-Stílus

G.w.M Brasch Bence győzelmi monológjáról: Elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat

TV2 és RTL
TV2 és RTL
A színész beszédében kiemelte, hogy neki nincs drága órája vagy autója, de felkészült a meccsre, amit meg is nyert.

A Sztárbox legutóbbi adásában Brasch Bence és KKevin is összecsaptak egymással. Ugyan a rapper a kisfilmjében azt üzente a színésznek, hogy csak egy menetre számítson, annak is inkább a felére, Brasch végül kiütéssel győzött a harmadik menetben.

Miután Both András az eredményhirdetés után másodjára is megnevezte a győztest, a színész kivette a kezéből a mikrofont, és bár a mondandója első szavai nem voltak tisztán érthetőek a hangoskodó tömeg miatt, később a következőket lehetett hallani:

…az az előadó-fajta, aki arról rappel, hogy akkor vagyok király, hogy mennyi pénzem van, milyen autóm van, milyen házam van. Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, viszont felkészültem és egyelőre elértem, amit akartam. Ezt tanácsolom nektek is, köszönöm!

– zárta mondandóját Brasch, akit többen is kifújoltak.

A meccs eredményére később KKevin is reagált a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében. Köszönetet mondott a rajongóinak, akik szurkoltak neki, miközben odaszúrt azoknak, akik kritizálták a teljesítményét.

Sajnálom, akinek csalódást okoztam. Köszönöm, aki bízott bennem. Sajnos így alakult. Megtettem mindent, úgy érzem. Minden a legnagyobb rendben van. Aki meg most károg meg erősnek érzi magát, annak üzenem, hogy kapja be a faszomat!

közölte a nézőkkel, hozzátéve: könnyen formálnak róla véleményt azok, akik sosem lesznek olyan helyzetben, mint ő.

Mindeközben KKevin jóbarátja, G.w.M is megosztotta gondolatait a történtekkel kapcsolatban.

Ilyen a box! Szép volt, gratulálok mindkettőnek! Nagy súlykülönbség volt köztük. Büszke vagyok az öcsémre, és örökké mellette vagyok. A sok rosszindulatú netes no name kutya megint beindult, ti másszatok a föld alá vissza, vakondok…

írta történetében, majd Brasch Bencéhez is intézett néhány szót.

Bence, neked elegánsabb lett volna, ha elnyomod magadban a komplexusaidat, és ezt a monológodat arról, hogy nincsen nagy kocsid, órád, stb…. te csillagszületikes cukipofa.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik