Élet-Stílus

Sztárbox: Brasch Bence kiütéssel győzött, Istenes Bencének show-elemekre is volt ideje a ringben

RTL
RTL
Dobos Evelin taktikus boksszal került fölénybe.

Vasárnap folytatódott a Sztárbox negyeddöntője, ahol szokásosan három meccset láthattak a nézők. Az első mérkőzésen Sáfrány Emese és Dobos Evelin csaptak össze egymással a ringben, és bár az első menet kiegyensúlyozottan végződött, a színésznő később taktikus boksszal fölénybe került a légtornásszal szemben. A zsűri döntése alapján Dobos fölényesen győzött, Sáfrány Emese pedig az eredményhirdetés után rögtön elhagyta a helyszínt.

A második meccsen (amit az évad egyik legjobban várt összecsapásaként is emlegettek) Brasch Bence és KKevin szálltak ringbe. Ugyan a rapper a kisfilmjében kijelentette, hogy a színész jobban teszi, ha csak egy menetre készül, annak is inkább a felére, Brasch végül a harmadik menetben kiütéssel győzött.

Harmadjára a férfi középsúly-kategória versenyzői, Istenes Bence és ifj. Schobert Norbert léptek a ringbe, hogy az internetes viták végére is pontot tegyenek. Ők hozták az évad eddigi első férfimeccsét, ami nem kiütéssel végződött. Istenes Bencének show-elemekre is volt érkezése meccs közben, többször is megesett, hogy az öklét leengedve a ring oldalának dőlt, Schobert Norbert fia viszont állta a sarat, és mind a négy menetben talpon maradt, miközben ő is bőven osztott ütéseket. A meccs végén a zsűri egyhangú pontozással Istenest kiáltotta ki győztesnek.

Kapcsolódó
„Ő egy igazi kannibál, vért fog inni” - Molnár Áron elmondta, melyik Sztárbox-meccset várja a legjobban
Jó barátságban van az egyik versenyzővel, aki most vasárnap lép majd ringbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik