Szórakozás

Homlokára tetováltatta barátja nevét a Balin élő influenszer – így fejezi ki, hogy szerelmes

„Ha igazán szeretsz valakit, akkor csak ki kell mutatnod...”

Egy jelenleg Balin tartózkodó influenszer úgy érezte, a legjobb módja barátja iránti mély érzelmei kimutatásának, ha nagybetűkkel a homloka közepére tetováltatja párja nevét – írja a LadBible.

Ana Stanskovsky az Instagramjára és TikTokjára posztolt egy videót arról, amint egy tetoválóművész épp a homlokára rajzolja a nő párjának, Kevinnek a nevét. A bemutatkozása szerint vicces és pozitív tartalmak gyártására szakosodott nő azt mondta, mióta bemutatkozáskor a saját neve kimondásánál is hamarabb válik mindenki számára egyértelművé, hogy kihez tartozik, nem tudja letörölni arcáról a mosolyt, és mikor tükörbe néz, nagyon boldognak érzi magát.

Mindenki azt mondta, hogy meg fogom bánni, de minden alkalommal, mikor tükörbe nézek, csak azt mondom… szerelmes vagyok! Szerelmes vagyok a tetoválásba, szerelmes vagyok a barátomba, és azt hiszem, ha igazán szeretsz valakit, akkor csak ki kell mutatnod… Tudod, csak be kell bizonyítanod

– reagálta Stanskovsky az őt ért negatív kritikákra, melyekből kapott néhányat az egy nap leforgása alatt közel 17 milliós nézettséget számláló videója alá. Egy kommentelő szerint a párja biztosan odáig lesz a tetoválásért, csak épp a nő következő barátja fogja azt utálni; valaki a legnagyobb hülyeségnek tartotta, amit valaha látott; más pedig arról osztotta meg gondolatait, hogy ő tetoválóművész létére sosem tenne ilyet egy másik emberrel.

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound - Ana stanskovsky

Azt majd az idő eldönti, hogy a kommentelőknek vagy Stanskovsky-nak lesz-e igaza, de találhatunk néhány példát arra, mikor valaki megbánta egy tetoválását. Egy Virginiában élő influenszer arra intette a fiatalokat, legyenek megfontoltabbak, hisz ő már bánja tetoválásai többségét; egy kopaszodó férfi frufrut varratott magára, de az eredménnyel mégsem volt elégedett; Lionel Messi egyik rajongója pedig a focista nevét tetováltatta a homlokára – természetesen ha tehetné, már ő sem csinálná újra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik