Élet-Stílus

Fiatalon szétvarratta magát, de a tetkói többségét már bánja – megfontoltságra int a 36 éves influenszer

A Virginiában élő Sara szerint a fiataloknak csak azután lenne szabad bevállalniuk a tetoválásokat, hogy érett gondolkodású felnőttekké váltak.

Komoly figyelmeztetést tett közzé egy széttetovált influenszer, melyben arra kéri a fiatal tetoválásrajongókat, hogy jól fontolják meg a döntésüket.

A 36 éves, virginiai Sara – aki egy TikTok-videóban osztotta meg a nézeteit a nyilvánossággal – úgy gondolja, hogy a tulajdonosuk bőrén az életük végéig rajtamaradó tetoválásokról való döntés komoly feladat, amibe nem szabad csak úgy felelőtlenül fejest ugrani.

Képzeld el, hogy húszéves korodban egyszer felvettél egy inget, és most egész életedben ezt az inget kell viselned. Ilyen érzés, amikor széttetováltatod magad, mielőtt teljesen kifejlett felnőtt emberré válnál

idézi a Daily Mail az amerikai influenszert, aki láthatóan szakavatott a témában, hiszen szinte az egész felsőteste, mind a két karja és a nyaka is tele van tetoválásokkal.

Sara azt mondja, nem azzal van a baja, hogy tetoválások vannak a bőrén, hanem azzal, hogy a fiatalon kiválasztott minták stílusa mostanra nem passzol hozzá eléggé, mivel akkoriban még nem ismerte annyira önmagát, mint most.

@saraovershares Oops I regret all my tattoos 🥲 I might do another video listing all the other reasons but so far none of them involve my tattoos aging (which is what dudes used to always tell me) they just don’t match who I am now and my girly/feminine aesthetic. Will you regret your tattoos when you’re my age? Maybe! #CapCut #tattooregret #tattooregrets #feminineaesthetic #girlyaesthetic ♬ original sound - Sara

„Van egy csomó tetoválásom, ami nem feltétlenül azt tükrözik, aki 36 évesen vagyok. Talán a húszas éveim egy pillanatát tükrözik, talán egy olyan pillanatot, amikor mentálisan nem voltam valami jól, és ezek örökre itt vannak. Mielőtt bárki bármit mondana, nem, nem fogom az összes tetoválásomat eltávolíttatni, ez nem is lehetséges, ne is javasoljátok” – fogalmaz az influenszer, aki úgy érzi, sokkal nőiesebb, mint amilyennek fiatalabb korában tartotta magát. És ezt a nőiességet a világnak is szereti megmutatni, azonban a régi tetoválásai nem feltétlen passzolnak ehhez.

„Sokkal sötétebb, kísértetiesebb és szeszélyesebb voltam, és most már felnőttkori problémáim vannak. Illetve visszatértem egy csomó olyan dologhoz, amit gyerekkoromban szerettem csinálni, például a régiségeket gyűjtök, sok időt töltök a szabadban, és általában fehér és fodros ruhákat hordok” – fejti ki.

„Egyszerűen nem illenek az esztétikámhoz. Nem a művészeket akarom bántani, még mindig rengeteg bókot kapok rájuk – csak azt kívánom, bárcsak ne az én testemen lennének.

Ide akartam jönni, és ezt megosztani veletek: régen azt mondták nekem, hogy idősebb koromban meg fogom bánni a tetoválásaimat. Idősebb vagyok, és valóban megbántam a tetoválásaimat, és lehet, hogy egyszer majd te is megbánod őket

– zárja a gondolatmenetét Sara a Hoppá, megbántam az összes tetoválásomat kísérőszöveggel megosztott videóban, amely márciusi óta 1,8 millió lejátszást generált, és kész kommentáradatot indított be.

„Ez azért van, mert fontos számodra az esztétikum. Ha valóban olyan minőségi művészetet gyűjtenél, amit szeretsz is, ahelyett, hogy a trendeket követnéd, akkor nem éreznéd így” – írta Sara egyik kritikusa. „Érdekes, de én valójában pont az ellenkezőjét bánom. Azt, hogy nem csináltattam több tetoválást a huszas éveimben” – fogalmazott egy másik egyet nem értő hang.

Egy harmadik kommentelő pedig így mutatta be a saját tapasztalatait: „29 éves vagyok, és 19-23 között szétvarrattam magam, és a legtöbb tetoválásomat már meg is bántam esztétikai okokból. Bárcsak fekete és szürke tetkókat csináltattam volna az élénk színűek helyett.”

„Ez annyira igaz! Az enyémek annyira agresszívek, és most olyan vagyok, mint egy puha, édes felnőtt. Nem illik az esztétikámhoz” – írta egy Sarával szintén egy cipőben járó hozzászóló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik