Szórakozás

Már bánja a kolumbiai férfi, hogy a homlokára tetováltatta Messi nevét

Elsőre jó ötletnek tűnt.

Rohan az idő, lassan két hete már, hogy Argentína legyőzte Franciaországot a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében, ezzel története során harmadszor is felért a sportág csúcsára.

Ha az argentin népet nem számítjuk, a győztes csapatért szorítók között meglehet, hogy több olyan szurkolót találunk, akik nem is annyira Argentína sikerének drukkoltak, sokkal inkább annak, hogy Lionel Messi világbajnok legyen, ezzel minden vitát eloszlasson azzal kapcsolatban, hogy ő a sportág történetének valaha volt legjobb játékosa. Ennek megfelelően a győztes döntő után a PSG sztárjának rajongói extázisba estek.

Erre jó példa az a kolumbiai influenszer, Mike Jambs is, aki a döntő után hatalmas betűkkel tetováltatta a homlokára az argentin zseni nevét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mike Jambs (@mike_jambs) által megosztott bejegyzés

Ám ami első felindulásra jó ötletnek tűnt, ma már kevésbé. Erről beszélt a kolumbiai férfi is, aki bár először teljes mellszélességgel kiállt a döntése mellett, a Ladbible szerint ma már arról azt mondja, kissé megbánta, hogy ily módon fejezte ki a hódolatát hőse iránt.

A lap szerint Jambs azt mondta, megbánta, hogy tetováltatott, mert ahelyett, hogy pozitív élményeket hozott volna neki a felirat, a mű elkészülte óta gyakorlatilag csak a kritikát kapja minden irányból.

Nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, és az első napokban még nagyon büszke voltam arra, amit csináltam, most viszont már azt kívánom bár ne tettem volna meg

– fogalmazott egészen pontosan.

Nem Jambs mindenesetre az egyetlen, aki tetoválással hódolt személyesen Messi előtt a vb-győzelem után, a lap szerint argentinok tömegei vetették be magukat a tetoválószalonokba, hogy magukra varrassák a Barcelona legendájának mását a trófeával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik