Szórakozás

Árpa Attila: Sportszakmai értéket várni két színész meccsétől olyan, mint egy felnőttfilmnél a jó forgatókönyvet hiányolni

RTL
RTL
Elismeri, hogy amit Nagy Ervinnel leműveltek a ringben, az nem volt igazi boksz.

Árpa Attila az első menetben kiütötte Nagy Ervint a múlt vasárnapi Sztárboxban, a színész most a Reggeliben mesélt a felkészülésről és a mérkőzésről. Mint elmondta, március óta foglalkozik a boksszal, előtte nem volt küzdősportos múltja, bár fiatalon belekeveredett néhány balhéba.

Balhés voltam, mert sokáig én voltam a legkisebb, és mindig belém kötöttek emiatt a szekálók, és hát nem hagytam magam. Tudtam, hogy meg fog verni, mert nagyobb és erősebb, de legalább akkor ne annyira tudjon megverni

– mondta el, hozzátéve: verekedős filmeken nőtt fel. „Ezt akkor még karakán férfiasságnak neveztük, nem toxikus maszkulinitásnak” – fűzte hozzá.

A kritikus kommentelőknek is üzent:

Nagyon sokan azt mondják, hogy ez nem is boksz volt. Erre azt tudom mondani, hogy valóban lehet, hogy nem, hiszen hét hónapja csinálom, más hét éve. Amikor két színész, Ervin meg én, akik pár hónapja csináljuk ringbe szállunk, akkor sportszakmai értéket várni ettől a meccstől olyan, mint amikor egy felnőttfilmnél a jó forgatókönyvet hiányolod. Ez nem erről szól!

Árpa szerint ellenfele nagyon vehemensen közelített felé, majd miután először megütötte, utána jött a „kocsmai verekedés”, ami nem az volt, amit az elmúlt hónapokban tanult a ringben, csupán ösztön. Elmondása szerint kicsit összezavarodott, amikor Nagy Ervin a földre került, de gyorsan kellett döntenie.

Ránéztem, és láttam, hogy már nincs képben. Na, ilyenkor jön a döntés mikroszekundumok alatt, hogy akkor most úriember leszek, sportember, és nem ütök még egyet, de akkor lehet, hogy regenerálódik, magához tér. Ráadásul éppen a menet vége is közeledett pár másodperccel később, és lehet, hogy a második menetben én feküdtem volna ott.

Erről egyébként korábban is beszélt már:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik