Szórakozás

Árpa Attila Nagy Ervinről: Muszáj volt gyorsan kiütnöm, különben könnyen én kerülhettem volna padlóra

RTL
RTL
Bocsánatot kért kollégájától és ellenfelétől a kiütés után.

Nagy Ervin és Árpa Attila nehézsúlyú mérkőzése a vasárnapi Sztárboxban a tervezett négyszer két perc helyett mindössze alig több mint másfél percig tartott, amikor is Árpa kiütéssel padlóra küldte ellenfelét. A meccs után mindketten megszólaltak, ekkor Nagy azt mondta, nem tudja, hogyan fogja feldolgozni a vereséget, Árpa pedig úgy fogalmazott: „Én az Ervint nagyon-nagyon szeretem. Most képzeld el, mit csinálok egy olyannal, akit nem szeretek!”

Árpa később a Blikknek nyilatkozott az összecsapásról.

Kicsit összezavarodtam, amikor Ervin a földre került, de aztán azt szuggeráltam, hogy ne keljen fel a saját érdekében, mert akkor nem lett volna más választásom, mint megpróbálni azonnal újra kiütni

– mondta Árpa, aki a győzelme kihirdetése után azonnal elnézést kért kollégájától az ütésekért.

Fontosnak éreztem, hogy beszéljek Ervinnel még a ringben. Azonnal megöleltem, és elmondtam neki, hogy szeretem, bocsánatot kértem tőle, amiért kiütöttem.

Árpa Attila elárulta, más mérkőzésre számított, de az ellenfele vehemenciája meglepte, ezért ő is buldózer üzemmódba kapcsolt.

Méltó ellenfélnek tartom Ervint is, de úgy érzem, nem hagyott nekem időt. Hosszabb meccsre készültem, de ő rögtön vehemensen nekem jött. Amikor Ervin az első ütésemtől megszédült, már tudtam, hogy muszáj lesz gyorsan kiütnöm, különben könnyen lehet, hogy én kerülök padlóra. Sokak szerint az utolsó ütésem már nem volt sportszerű, de mivel nem állították meg a menetet, így bevittem az ütést, különben, ha hagyom regenerálódni, lehet, hogy pár perccel később én fekszem ott.

Nagy Ervin hétfőn posztolt a bokszmeccsen szerzett harci sérüléséről:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik