Szórakozás

Marilyn Monroe elég ijesztő ahhoz Kendall Jenner szerint, hogy neki öltözzön be halloweenkor

A gumis lepedő szett lehet, hogy közelebbi találat lett volna.

Paris Hilton Britney Spearsként próbálta a legnagyobb borzongást kiváltani az emberekből, Edward Nortonnak ugyanehhez elég volt David Beckham bőrébe bújnia, Heidi Klumról egyelőre annyit tudunk, hogy a tavalyi gilisztajelmezénél is nagyobb dobásra készül, míg Kendall Jenner minden bizonnyal úgy érezte, az egykori szexikonnak öltözve fogja a halloween szellemét leghatékonyabban megidézni.

A 27 éves sztár az idei jelmezes partiján platinaszőke parókát húzott, és Marilyn Monroe egy 1953-as szettjét vette fel. A poszt mellett a „Boldog születésnapot, elnök úr” feliratot találhatjuk, utalva Monroe híres előadására, amelyet John F. Kennedy elnöknek adott elő 1962-ben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Ha már halloween, gonosz démonok és miegymás, újra felidéznénk a modell nyári ruhakölteményét, ahol egy gumis lepedőre hajazó fehér textilt viselt, ami akár egy posztmodern szellemjellemezként is megállná a helyét.

Bár régebben halloweenkor valóban ijesztő lényeket megidéző jellmezekbe bújtak az emberek, egyre elterjedtebb, hogy a sztárok egy kitalált karakternek vagy egy másik híres embernek öltöznek be – ebben a toplistánkban te is szavazhatsz, szerinted melyik jelmez volt a legmenőbb.

Kapcsolódó
Cheetos, Jessica Rabbit, Monroe és Barbie – halloweeni jelmezötletek sztároktól
Aprólékostól az egészen egyszerűig, párral, vagy anélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik