Szórakozás

Heidi Klum idén is mindent elkövet, hogy felülmúlhassa a múlt évi halloween jelmezét

Taylor Hill / Getty Images
Taylor Hill / Getty Images
Tavaly óriás földigilisztaként érkezett meg az általa celebrált partira.

Heidi Klum számára már hagyomány, hogy évről-évre halloweeni partit rendez, ahová feltűnő jelmezekben érkeznek a sztárvendégek – a legikonikusabb szettekben viszont rendre ő jelenik meg ezen alkalmakkor. Nemrégiben listába is szedtük a leglátványosabb jelmezeit.

A modell tavaly óriás földigilisztaként lepett meg mindenkit az említett bulin, az ET-nek adott interjúja szerint pedig igén is mindent megtesz majd, hogy felülmúlhassa a legutóbbi maskaráját.

Mint mondta, már javában készül az éves eseményre, az interjút megelőzően öt órát utazott repülővel oda és vissza egy bizonyos helyre, ahol valószínűleg a jelmeze készül. De hogy pontosan hol járt, azt nem árulta el, hogy a végső pillanatig titokban tarthassa, mit is talált ki idén.

A legapróbb nyom, amit megoszthatok az, hogy igen színes lesz, és szuper nagy. Epikusnak képzelem el, hogy őszinte legyek

mondta az ET riporterének Klum, majd azzal viccelődött, előfordulhat, hogy le kell zárni az utcán néhány sávot, amikor bemutatja a szóban forgó jelmezt a vörös szőnyegen.

A modell hozzátette, hogy a tervezés ezúttal is hosszú időt vesz igénybe, a próbák pedig kissé körülményesek, a jelmezekhez ugyanis gyakran mesterséges testrészeket is készítenek, amik igen drágák, és nem lehet csak úgy felkapni és levenni őket.

Ami a protézis-elemeket illeti, Klum hangsúlyozta, hogy bár csak egyszerhasználatosak, ez nem jelenti azt, hogy a jelmezeit kidobja, miután megmutatta őket a partiján.

Mindegyik megvan, amit valaha viseltem. A hétköznapi ruháimat is gyűjtöm, miért ne tehetném a jelmezeimmel is?

– tette fel a kérdést.

Ami a halloweent illeti, a közelmúltban összegyűjtöttünk néhány jelmezötletet, melyeket korábban sztárok vonultattak fel különféle beöltözős partikon.

Kapcsolódó
Cheetos, Jessica Rabbit, Monroe és Barbie – halloweeni jelmezötletek sztároktól
Aprólékostól az egészen egyszerűig, párral, vagy anélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik