Szórakozás

Kern András a tilosban parkolásról: Kérem, ne jelentsenek mindig fel!

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Mint mondta, kifizeti a rá kiszabott bírságokat, nem parkol oda többé, de ronda dolognak tartja a feljelentését.

Kern Andrást az utóbbi időben több alkalommal kapták tilosban parkoláson a Margit körút sarkán, a járdán, egy pékség előtt. A színművész idén szeptemberben úgy nyilatkozott, szerinte nagyon kellene oda egy pakoló, mert tapasztalatai szerint egyszerűen lehetetlenség megállni a környéken, főleg ha valaki siet. Az ügyben a kerület polgármestere, Őrsi Gergely is többször felszólalt már korábban, ő arról tájékoztatott, hogy parkolóhelyek kiépítése továbbra sincs tervben a térségben, hiszen az ottani terület a gyalogosközlekedést szolgálja.

Októberben a színész ismét tilosban parkolt, ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárás indított ellene.

Kern András most a Sláger FM műsorában reagált a történtekre, amit a Blikk vett észre.

Sehol nem lehet megállni, és ez elég nagy hülyeség

– mondta el a színész, akit az zavar a leginkább, hogy valaki fényképet készített a parkolási vétségről, ami bejárta a sajtót. A rádióműsorban arra kért mindenkit, hogy legközelebb ne vegyék elő telefonjukat, ha esetleg tilosban parkoló autót látnak.

Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel! Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog

– jelentette ki a színész.

Kapcsolódó
Kern András ismét tilosban parkolt, szabálysértési eljárás indult ellene
A színész szerint nagyon kellene egy parkoló a kedvenc körúti péksége elé, a II. kerület polgármestere viszont nem ért egyet ezzel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik