Szórakozás

„Átlépett egy határt, amit nem szabadott volna” – Gáspár Győzőék feljelentik Curtist

Szabó Gábor / RTL és Mohos Márton / 24.hu
Szabó Gábor / RTL és Mohos Márton / 24.hu
A showman szerint a patkányozó rapper tehet arról, hogy az elmúlt időszakban rengeteg fenyegetést kap.

Curtis három hét alatt a minap másodjára üzent nyilvánosan Gáspár Győzőnek: a showman vasárnap a Ferencvárosi TC és az Újpest FC rangadóján jelent meg a Groupama Arénában, ahol egy „zöld sasok, lila majmok” feliratú sálat lengetett a lelátón. A jelenetről fotó is készült, amit a rapper a következő sorokkal osztott meg az Instagram-oldalán:

Te napraforgó patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem basztat!

A történtekkel kapcsolatban a Gáspár házaspár a Mandinernek nyilatkozott. Gáspár Győző elárulta, az elmúlt időszakban olyan fenyegetéseket kapott, amiket korábban soha, és úgy véli, ezért Curtis tehető felelőssé.

Megmondom őszintén én már félek. Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok. Átlépett egy határt, amit nem szabadott volna

– fogalmazott a showman, akinek a felesége, Gáspár Bea is elmondta a véleményét a lapnak, megosztotta továbbá azt is, hogy feljelentést tesznek az ügyben.

Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség! Interneten már megtettük a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megtesszük. Emberek! Nekem két lányom van. Ne jussunk már el oda, ebben az amúgy is zavaros világban, hogy attól keljen félni, hogy Győzőt vagy valamelyik gyerekemet atrocitás éri, netán megverik. Győzőről mindenki tudja, hogy showman, egy vicces ember, az a dolga, hogy szórakoztasson. És szeretik is ezért. De ez az uszítás, ami most megy, ez ijesztő. Most jött el a pont, hogy ennek véget vessünk, ezért fordulunk a rendőrséghez!

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Curtis a Fradi-sállal pózoló Gáspár Győzőnek: Te napraforgó patkány!
A rapper ismét beleállt a showmanbe, aki ezúttal transzparensen szólt be az Újpest FC szurkolóinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik