Szórakozás

Schmuck Andor kikosarazta Mettát, és még azt is meg merte kérdezni tőle, felezik-e a számlát

TV2
TV2
A kőgazdag fiatal felháborodott és faképnél hagyta a politikust.

A Kőgazdag Fiatalok évadzáró részében került sor Dulin Metta és Schmuck Andor harmadik randijára, amiről kiderült, hogy egyben az utolsó is.

Ez az utolsó randevúnk

jelentette ki Schmuck, majd megmagyarázta döntését:

Említetted, hogy sok mindent szeretnél az életben. Hogy gyereket nem, az teljesen világos, de az is kiderült, hogy férjet nem. Én viszont feleséget keresek, és nem lenne tisztességes, ha folytatnánk a randevúzást, miközben én pontosan tudom, hogy nem oda vezet, ahová szeretném. Nekünk egy barátság adatott, de semmiképpen nem kapcsolat.

Metta a riportszobában elmondta: nagyra értékeli az egyenességet, de kissé furcsálja, hogy létezik olyan ember, aki dobni akarná őt.

Később Schmuck úgy szerette volna letesztelni az újonnan kötött barátságot, hogy megkérdezte: felezik-e a számlát – tette mindezt úgy, hogy egyébként már fizetett, csak kíváncsi volt a válaszra. Mettának a szava is elállt a kérdés hallatán, majd határozott nemmel felelt.

Azért nő vagyok, tehát értem, hogy egyenjogúság meg minden, de ez hullaciki. Neked ciki megkérni engem, hogy fizessem ki a kaja felét. Fenntartom a női státuszomat, azt is, hogy barátok vagyunk, őszintén és szívből, de az holtbiztos, hogy én nem fogok soha sem egy koktélt, sem egy pezsgőt, sem egy kaját kifizetni, nem hogy az egészet, de a felét sem. Hogy higgadtan tudjunk nekifutni a hosszú ideig tartó őszinte barátságunknak, ezért most elmegyek

mondta Metta távozás előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik