Szórakozás

Eszenyi Enikő az eddigi legidősebb DWTS-versenyző: Ebben a korban mozogni már egészen más dolog

TV2
TV2
A színésznő kortársainak szeretne erőt adni a műsorban való szereplésével. Táncpartnere, Hegyes Berci azt mondta, „Enci művésznő megmutatta már, hogy nagyon szépen táncol”.

Eszenyi Enikő a Dancing with the Stars idei évadában Hegyes Berci profi táncos oldalán fog versenyezni. A páros a pénteki Mokkában vendégeskedett, ahol a színész-rendező elmondta, éppen Prágában dolgozott, mikor megkeresték a csatornától az ajánlattal, aminek nagyon örült, még egy külföldi rendezést is lemondott a műsor kedvéért.

Egymásra találásukról Hegyes így nyilatkozott:

Én próbáltam azt a látszatot kelteni, hogy nem vagyok ideges és nem vagyok betojva attól, hogy egy Jászai Mari-díjas és Kossuth-díjas színésznővel kell táncolnom és meg kell tanítanom táncolni. Úgy gondoltam, hogy fel kell kötnöm a gatyámat. Enci művésznő megmutatta már, hogy nagyon szépen táncol.

Első találkozásukról Eszenyi azt mondta, ő egyáltalán nem volt ideges, mert nem gondolta, hogy Hegyes Berci lesz a partnere.

Ő egy csodálatos táncos, és nem gondoltam, hogy ő fog velem táncolni.

A színésznő azt is említette, hogy a magyarországi Dancing with the Starsban ő a legidősebb szereplő 62 évesen.

Nekem is fel kell kötni azt a valamit, hiszen ebben a korban már mozogni azért egészen más dolog.

Arról is beszélt, mi a célja a műsorban való szerepléssel.

A következő tíz évet mind fizikailag, mind szellemileg jobban tudjam eltölteni. Erőt adjak a hasonló korúaknak, hogy van bennünk életerő. Meg én nagyon szeretek táncolni, mindig táncosnő akartam lenni

– fogalmazott Eszenyi Enikő, aki azt is elárulta, leginkább az emelésektől tart, mert nemrég eltört a keze.

A teljes beszélgetést a TV2 oldalán lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik