Szórakozás

Amy Winehouse volt férje ma már mindent másképp csinálna a kapcsolatukban

Denise Truscello / WireImage / Getty Images
Denise Truscello / WireImage / Getty Images
Az énekesnő ma lenne 40 éves.

Ha visszaforgathatná az idő kerekét, majdnem mindent másképp csinálna – nyilatkozta csütörtökön a Good Morning Britain című műsorban Blake Fielder-Civil, aki 2007 és 2009 között volt Amy Winehouse férje. A néhai énekesnő szeptember 14-én ünnepelné negyvenedik születésnapját.

Szomorú, de boldog születésnapot akartam kívánni Amynek. Annyira megrendítő, hogy már nem lehet itt. Állandóan rá gondolok, ma reggel is eszembe jutott, amikor boldog születésnapot kívántam neki. Ő volt a legjobb barátom. Ha bizonyos dolgok nem történtek volna meg, szerintem másképp is alakulhatott volna a kapcsolatunk. Amynél minden nagyon gyorsan történt. Fiatalok voltunk

– mondta el a tévében Fielder-Civil.

A férfi úgy érzi, sokan őt hibáztatják Winehouse haláláért, de szerinte ő az egyetlen a 27 évesen meghalt énekesnő barátai és családtagjai közül, aki felelősséget vállal a történtekért.

Engem okolnak, és ez rendben van. Nem tudom megváltoztatni mások gondolatait ezzel kapcsolatban, de nekem személy szerint szükségem volt arra, hogy letegyem ezt a terhet, amit több mint tíz éven keresztül cipeltem. Én vagyok az egyetlen szereplő ebben a történetben, aki valaha is felvállalta a felelősségét, és kimondta, hogy hatalmas hibákat követett el. Egy huszonéves drogfüggő voltam. Fogalmam sem volt arról, hogyan tudok leszokni, nemhogy arról, hogyan tudok valaki mást leszoktatni. Amynek is érdekében állt folytatni a koncertezést, az emberek éppen a törékenysége miatt kapcsolódtak az albumaihoz.

Amy Winehouse 2011. július 23-án, 27 éves korában hunyt el véletlenszerű alkoholmérgezés következtében. Az évekig tartó drogfogyasztás ellenére halálakor tiszta volt.

Már készül az életrajzi film az énekesnőről, főszerepben Marisa Abelával.

Kapcsolódó
Így fog kinézni Marisa Abela Amy Winehouse-ként
Az énekesnőről készülő életrajzi filmet hétfőn kezdik forgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik