Szórakozás

„Én egy lusta anya vagyok” – állítja magáról a tiktokker

Koszos pelenkák, ételmaradékok, szennyes – hónapok óta nem takarított a kétgyermekes anya.

Egy kétgyermekes anya TikTokon keresztül engedett bepillantást otthonukba, és meglepő őszinteséggel tárta fel, hogy az anyaság mellett a tisztaság mennyire nem jelent prioritást az életében.

A 25 éves Amanda Rose két hónapja takarította ki utoljára a hálószobáját, melyet csak „depressziós szobának” nevez. A Daily Mailen is közzétett videóban végig nézhetjük, ahogy helységről helységre járva tünteti el a földön található koszos pelenkákat, ételmaradékokat és szennyes ruhákat; ágyneműt cserél; lemossa a komódokat; kidobja a szemetet – egyszóval takarít.

Azt nem tudni, hogy a depressziós szoba elnevezés valódi depresszióra utal-e, és a tiktokker családjának házában felgyűlt kosznak a lustaság mellett ez is egy nyomós oka volt, de az biztos, hogy Amanda Rose felhagyott polgárpukkasztó magatartásával, és közel 4 millió megtekintésnél járó videója után ontja magából az újabb és újabb takarítós tartalmakat.

@_amanduhh__ And itll get messy again in a couple days 😂😭 #mom #momlife #cleantok #cleaning #cleanwithme #cleaningtiktok #cleaninghacks #cleaningmotivation #momsoftiktok #cleanfreshhype #cleaninghack #cleaningszn #cleaningasmr #cleaningasmr #cleanancechallenge #cleaningtips #cleaningtips #organize #organizedhome #organization #sahm #lazymom #fyp ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version - sped up 8282

Bár néhány kommentelő megvetéssel fordult az édesanya felé, többen megnyugtatónak találták, ahogyan egyre nagyobb tisztaság látható a házban, és megerősítették a tiktokkert, hogy ez az első lépés a depresszióból való kilábalás felé.

Az érzelmi nehézségek feldolgozása egyeseknél épp a másik irányba ölt testet – ebben a cikkünkben egy olyan nőről írtunk, aki kényszeres takarítóvá vált, miután megtudta, hogy férje pedofil.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik