Szórakozás

Lazacspermával fiatalítja magát a népszerű Instagram-modell

Fontos számára, hogy fiatalnak tűnjön.

Egy Instagrammon 2,3 millió követőt számláló modell megosztotta a legújabb csodapraktikát, amivel az öregedés ellen küzd: lazac sperma.

A 38 éves Ju Isen immáron 50 plasztikai beavatkozást tud a háta mögött, amelyek elmondása szerint összesen 71 ezer fontjába (több mint 32 millió forint) kerültek. A műtéteket viszont nem érezte elégnek ahhoz, hogy továbbra is fiatalos külsőt láthasson, mikor tükörbe néz:

Odafigyelek az öregedésemre, mert még mindig nem szoktam hozzá a sok változáshoz, ami a testemmel történik.

idézi a brazil modelltől a Daily Star.

Az új módszerrel azonban eddig elégedettnek tűnik, és igen nyíltan beszélt a beavatkozásról, amely segít neki elérni vágyott célját, vagyis megőrizni fiatalságát.

Ha szebbnek és fiatalabbnak akarunk kinézni, akkor ebbe kell befektetnünk. A lazac drága, a sperma beszerzése nem könnyű, de a szépségápolási rutin fenntartása fantasztikus vele.

A lazacot a benne található omega-3 zsírsavak miatt már jó ideje használják a gyógyászat és szépségipar területén – ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy a lazacevés jelentősen csökkenti a reumás ízületi gyulladást is.

A beavatkozás miatt érte néhány negatív megjegyzés is a modellt, melyek leginkább a hiúságát célozták; Ju Isen ezekre azzal felelt, hogy ő csak azt csinálja, amit szeret, valamint értetlenségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy miért szeretnék eldönteni helyette idegenek, hogy mi a jó számára.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ju Isen (@juisen)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik