Szórakozás

Hódi Pamela Berki Krisztián haláláról: Ha úgy történt volna, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Az influenszer azt mondja, kilencéves lánya most jól van, nincs szüksége pszichológusra a történtek után.

Otthonában fogadta a Story magazint Hódi Pamela, aki most először beszélt az elmúlt másfél év megpróbáltatásairól Berki Krisztián halálát követően. A médiasztár holttestére Hódival közös, most kilencéves kislánya, Natasa Zselyke talált rá annak idején.

Bármilyen furcsa is ezt kimondani, de jól vagyunk, mindannyian. Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat

– árulta el a magazinnak adott interjúban az influenszer, majd úgy folytatta:

Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt. Ezerszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is a helyén tudja kezelni a helyzetet.

Hódi Pamela elmondta, bár rengeteget veszekedtek Berkivel, azt sosem vonta kétségbe, hogy a férfi szereti a gyerekeit. „Tudom, hogy mindennél fontosabb volt a számára a Natival töltött nyolc éve” – tette hozzá.

Az utóbbi öt évben ráadásul rettentően jó volt a kapcsolatuk. Krisztián már tudott Natival mit kezdeni, nem úgy, mint az első három évben. Szóval úgy érzem, ebben az egészben Nati kapta a legnagyobb sebet

– fogalmazott Hódi, hozzáfűzve: Berki másik kislánya, a most másfél éves Emma Katerina remélhetőleg még nem sokat érzékelt a történtekből.

Tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, hogy jár pszichológushoz, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van. Ugyanakkor kétségem sincs afelől, hogy akarattal soha, de soha nem tette volna ki Natit ennek az egésznek. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: »Basszus, a Nati benn van a szobában!«

Az influenszer azt mondta, lányával akkor mindent átbeszéltek, és a mai napig őszintén válaszol Natasa minden kérdésére. „Nem szeretném, ha csalódna bennem esetleg amiatt, hogy a lelke érdekében mást mondok, mint ami az igazság. Nem teszem ki annak, hogy mismásolok, ő meg majd az internetről elolvassa, mi miért és hogyan történt. Az egymás iránti bizalmunk ennél sokkal fontosabb” – nyilatkozta Hódi, aki pszichológushoz is elvitte a gyermekét, de nem érezte jó döntésnek, nem akarta ráerőltetni, hogy egy idegen előtt újra és újra fel kelljen idéznie a történteket.

De a szakemberek is azt mondták, Natinak nincs szüksége pszichológusra, mert olyan kimondhatatlanul jó az anya-lánya kapcsolatunk, hogy én tudok lenni a pszichológusa. Persze sokan mondják, hogy a történtek hozadéka majd később fog kijönni. Lehet. Nem tudom, mi lesz, de Nati most jól van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik