Szórakozás

Szombaton Szerencsekerék VIP-t ad a TV2, Tóth Gabi lesz az egyik sztárvendég

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Majkával játszanak majd együtt.

A Sztárban Sztár leszek! mesterei fognak a szombati, Szerencsekerék VIP-ben szerepelni, kvázi felvezetve a tehetségkutató idei indulását. Majka és Tóth Gabi fogadták el Kasza Tibi meghívását.

Jól vagyok, hát öregszem: az ember a korral egyre nyugodtabb, egyre jobban tudja kezelni a dolgokat, a helyzeteket

– fogalmazott az énekesnő, majd Majka átvette a szót, kifejtve, lehet, hogy sokat balhéznak a Sztárban Sztár leszek! adásaiban, ám kettejük kapcsolata nagyon is mély:

Köztünk adásban van konfliktus, mert mindketten vehemensek vagyunk, ha mind a ketten nagyon akarunk, akkor ahhoz ragaszkodunk, de alapvetően az életben nagyon szeretjük egymást. Nagyon sok olyan dolgot megbeszélünk egymással, ami olyan privát, annyira magánéleti, hogy nem beszéled meg csak olyanokkal, akiket nagyon közel engedsz magadhoz. De ettől függetlenül igen, van néha sztrókom tőle, de neki is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TV2 📺 🎥 💻 🎬 (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő médiaútjáról nemrég közöltünk cikket:

Kapcsolódó
Így lett Tóth Gabi lázadóból a rendszer matyómintás prófétája
Énekelt már Orbán Viktor mellett Kossuth-nótát, konzervatív, jobboldali konferencián Himnuszt, és Krausz Gáborral való szakítása minden más celebtörténésnél jobban foglalkoztatta az olvasókat. De hogyan jutott odáig Tóth Gabi, hogy a magánélete és a megnyilvánulásai jobban érdeklik az embereket, mint az, hogy 16 éves kora óta a reflektorfényben zenél?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik