Szórakozás

Visz a vér, de ne ítélj, úgyis levakarom – énekli Opitz Barbi a családi balhé után megjelent új számában

A dal címe Életveszély.

Kedd reggel a 24.hu-n is megjelent a hír, miszerint családi balhé volt vasárnap éjjel Opitz Barbiéknál. Feltehetően az énekesnő édesanyja veszett össze nagyon csúnyán a lányával és annak párjával. Egy szomszéd elmondása szerint a vita résztvevői dulakodtak, a konfliktus pedig odáig fajult, hogy a rendőrség is kivonult a hetedik kerületi lakáshoz. A BRFK sajtóosztályának tájékoztatása szerint „egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett”, és „egy középkorú nővel szemben zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt” indítottak eljárást.

Szintén kedd reggel jelent meg Opitz Barbi Életveszély című dalának videoklipje, amiben a 2016-os X-Faktor győztese lánytársaságban táncol egy amerikai stílusú étkezdében. A szám egy heves szerelmi kapcsolatról szól, benne olyan dalszövegrészletekkel mint

Lobog a tűz a szemedben, hajt a vér

Az ereidben ott lüktet, hát ne félj!

vagy

A hideg ráz ez a srác úgy felhevít

Vele a tánc majd a holdig elrepít

Gyere hey!

Ez a vágy életveszély

illetve

Visz a vér, de ne ítélj, úgyis levakarom

Mert úgy forr a levegő, mint a forradalom lenne.

A videoklipet a YouTube-on lehet megnézni teljes egészében.

Egyébként nem ez az első eset, hogy rendőrt hívtak Opitz Barbara otthonához. Tavaly decemberben az énekesnő családtagjai Facebookon tettek közzé több felhívást, miszerint Opitzról semmit nem tudni. Lapunk megkeresésére a rendőrség akkor közölte, bejelentés érkezett hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

A rendőrök kimentek az érintett lakcímre, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. „Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van” – közölte a rendőrség, hangsúlyozva, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt. Az énekesnő még aznap maga is reagált a történtekre, és azt mondta, „csak volt egy vita, semmi baj”.

Opitz Barbi a minap Palikéknál vendégeskedett, ahol arról beszélt, az élete jelenleg olyan, mint egy szappanopera.

Én sem vagyok egy egyszerű eset, tisztában vagyok ezzel. Művészlélek vagyok, végletekben élem meg az érzelmeimet. Érzékeny vagyok mindenre

– magyarázta az énekesnő, aki mint mondta, az indulatait alapvetően jól kezeli, de hajlamos túlgondolni dolgokat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik