Szórakozás

Opitz Barbara: Minden rendben, csak egy vita volt, semmi baj

rtl
rtl
A közösségi oldalán tett közzé némi update-et.

Sziasztok, nagyon sok aggódó üzenetet kapok, minden rendben van, csak volt egy vita, semmi baj, de azért köszönöm, hogy aggódtok, puszi

írja új Instagram-történetében Opitz Barbara.

Mint arról a 24.hu beszámolt a pénteki nap folyamán: az énekesnő családtagjai a Facebookon tettek közzé több felhívást, miszerint Opitzról semmit nem tudni. Lapunk megkeresésére a rendőrség közölte, 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés hozzájuk, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vele vidékre menjen.

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. „Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van” – közölte a rendőrség, hangsúlyozva, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt. Ettől függetlenül az énekesnőt kihallgatják majd.

Kapcsolódó
Rendőrt hívtak Opitz Barbara otthonához, előállították a barátját
Az énekesnőt megfenyegette a párja, garázdaság gyanúja miatt vitték el a rendőrök.

Frissítünk!

Később még egy Instagram-sztoriban írt az ügyről Opitz: „Vitatkoztunk, a telefonom valahogy nála maradt, úgy ment munkába, én meg eközben otthon aludtam néhány órát, és így nem ért el senki pár óráig. De minden rendben!”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik