Szórakozás

„Én sem vagyok egyszerű eset” – Opitz Barbi úgy érzi, jelenleg olyan az élete, mint egy szappanopera

Azt mondja, művészlelke van, végletekben éli meg az érzelmeit.

A Hová tűnt? legújabb adásában Opitz Barbara volt Palik Lászlóék vendége, aki hosszan mesélt arról, hogyan vezetett az útja oda, hogy énekesnő váljon belőle, elárulta továbbá azt is, hogy korábban más pályán is el tudta volna képzelni magát. Mint mondta, mindig is jó tanuló volt, érdekelte a plasztikai sebészet és a pszichiáter szakma is, de végül a zene mellett tette le a voksát.

A jövőbeli terveit illetően elárulta, szeretné kihozni az első albumát, illetve nagy álma, hogy saját zenekara is legyen. A műsorvezetők érdeklődésére arról is beszélt, hogy filmekben és sorozatokban is el tudná képzelni magát, főleg, mivel saját bevallása szerint az ő élete is olyan jelenleg, mint egy szappanopera. A miértekről nem szeretett volna beszélni, annyit viszont elmondott, hogy ha egy zűrös karakter, vagy egy nagyon letisztult családanya szerepe között kellene választania, az első illene rá jobban.

Én sem vagyok egy egyszerű eset, tisztában vagyok ezzel. Művészlélek vagyok, végletekben élem meg az érzelmeimet. Érzékeny vagyok mindenre

– magyarázta az énekesnő, aki mint mondta, az indulatait alapvetően jól kezeli, de hajlamos túlgondolni dolgokat. Főként este, éjszaka agyal sokat, gyakran viszont baráti beszélgetések segítenek neki abban, hogy választ találjon a kérdéseire.

A teljes interjút ide kattintva lehet meghallgatni.

Opitz Barbiról egyébként legutóbb májusban írtunk, jóbarátja, VV Greg ugyanis elárulta, hogy egy nagyobb társaság rájuk támadt a Nyugati pályaudvar környékén. Ezt megelőzően, tavaly decemberben arról szóltak a hírek, hogy Opitz párját előállították, miután az énekesnő családja bejelentést tett, miszerint a férfi megfenyegette, majd arra kényszerítette őt, hogy vidékre menjen vele. Opitz később a közösségi oldalán jelezte a rajongóinak, hogy nem kell aggódniuk, csupán egy vita volt közte és a férfi között.

Kapcsolódó
„Ti ma megdöglötök... ezt hangoztatták” – Opitz Barbiékat megtámadták egy pesti plázában
Nagyon nagy felfordulás kerekedett a Nyugati pályaudvar környékén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik