Szórakozás

Alföldi Róbert Tóth Gabiról: Neki most nagyon nagy szüksége van arra, hogy ne gonoszkodjunk

Kovács Tamás / RTL
Kovács Tamás / RTL
„Szeretjük nagyon a Gabit” – hangsúlyozta a színész-rendező.

Alföldi Róbert volt Geszti Péter első vendége az Adom a napomban. A reality és talkshow elemeket is tartalmazó műsor két részből áll: a nézők az aktuális vendég egy napját követhetik nyomon élőben egy online felületen, majd este a műsorvezető egy stúdióban beszélget velük, szintén élőben.

A színész-rendező ritkán nyilatkozik a magánéletéről, Gesztinek azonban mesélt arról, milyen érzés számára az egyedüllét.

Senki nem szeret egyedül lenni, ez csak duma. Ha nincs más választásod, akkor azt mondod, hogy ez így jó… Vagy az van, hogy folyamatos jelleggel eszed magad, ölöd magad, szenvedsz – mint én néha –, de egy idő után ettől az ember elkezd berohadni. Vagy az van, mint ahogy általában mindennel az ember, hogy szembenézel vele: nem kell hazudni, hogy ez jó dolog, de ez van. Nagyon nehéz találni valakit, ha keresed. Kereséssel sose szokott összejönni

idézi Alföldi szavait a Blikk.

Geszti Péter és vendége korábban együtt mentorkodtak az X-Faktor negyedik, 2013-ban forgatott évadában. Ekkor volt a tehetségkutató zsűrijének tagja Tóth Gabi is, aki egykor nagyon kiakadt Alföldire, amiért kiabált vele.

Neki most nagyon nagy szüksége van arra, hogy ne gonoszkodjunk. Nehéz neki nagyon…

– jegyezte meg Alföldi az énekesnő szakítására utalva, majd kijelentette:

Szeretjük nagyon a Gabit.

Tóth Gabi azóta a konkurens csatornához igazolt, ahol a Sztárban Sztár leszek!-ben zsűrizik. Ott Majkával volt már több nézeteltérése, és úgy tűnik, a legújabb évadban is lesznek köztük összezördülések.

Kapcsolódó

Az Adom a napomat kövesd streamen az nlc-n! A műsor keddi vendége Stohl András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik