Szórakozás

„Ti ma megdöglötök… ezt hangoztatták” – Opitz Barbiékat megtámadták egy pesti plázában

rtl
rtl
Nagyon nagy felfordulás kerekedett a Nyugati pályaudvar környékén.

Opitz Barbi és a ValóVilág kilencedik szériájából ismert VV Greg egy budapesti plázában keveredtek összetűzésbe egy nagyobb társasággal. Erről a volt villalakó számolt be közösségi oldalán. Beszámolóját úgy kezdi, vásárolni indultak Opitzcal a plázába, ekkor egy 6 fős társaság (5 lány, 1 fiú) inzultálni kezdte őket.

Először csak követtek minket és szóban inzultáltak, minősítették leginkább Barbi kinézetét. Mivel semmire sem reagáltunk, elkezdtek egyre durvább jelzőkkel illetni, majd hátulról megtépték Barbi haját! Ekkor nyilván reflexből hátracsapott a táskájával! Ezen ők még jobban felbőszülve elkezdtek életveszélyesen megfenyegetni, hogy »Na, ezért megdöglötök!«, és kétszer leköptek minket! Ekkor úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a plázát, megpróbáljuk lerázni őket. Mikor úgy tűnt, hogy ez sikerült, visszafordultunk, hogy visszamenjünk az üzletbe, megvenni azt, amiért valójában mentünk. Ekkor visszajöttek, de már többen voltak. Újra leköptek minket és egyre trágárabb szavakkal illettek, fenyegettek, hogy innen élve nem jutunk ki. Majd, mikor az egyik videózni kezdett, értelemszerűen nem hagytuk és megpróbáltuk ezt megakadályozni, amire ők még jobban feldühödtek és nekünk akartak jönni.

VV Greg szerint ekkor érkezett meg segítségükre az üzletvezető. Miután a biztonságiak megérkeztek, velük is összetűzésbe került a társaság.

Gyorsan megérkeztek, de a társaság még azoknak is nekiment! Ekkor az egyiknek sikerült Barbit ismét leköpni és a haját újra megtépni, amire én természetesen a barátnőmet védve közbeavatkoztam! Ekkorra már óriás tömeg tátotta a száját. Viszont senki sem segített. Nagy nehezen el tudták őket távolítani az épületből. De azt kiabálták, hogy egyszer úgyis kijövünk innen, minden bejáratnál lesz belőlük valaki, és mi élve innen nem jutunk ki. »Ti ma megdöglötök!« – ezt hangoztatták. Végül a rendőrség is megérkezett.

A villalakó úgy zárja a történetet, a hatóságok biztonságban kikísérték őket a plázából, szerinte nonszensz, hogy ilyesmi megtörténhetett.

Az emberek meg ismét leszerepeltek… nem segítettek…. csak bámultak, mint barom az új kapura.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik